ON PODEM ANAR?

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Setmana de pont, millor dit, d’aqüeducte i les ofertes escèniques a la nostra ciutat són gairebé nul·les. Només us podem dir que el millor és veure la cartellera de Barcelona, es poden trobar entrades sense gaires problemes.

Al Círcol, divendres 8 de desembre a les sis de la tarda, dissabte 9 de desembre, a les cinc de la tarda i a les set del vespre i diumenge 10 de desembre a dos quarts d’una i a les cinc de la tarda, tornen els CANTAMÚSICOS. Hi hauran cinc oportunitats per veure de nou aquest espectacle que ja va omplir de gom a gom la sala del Círcol.

Personatges clàssics i actuals del nostre imaginari infantil com Miki Mouse, l’Ànec Donald, Heidi, els Fruitis, la Patrulla Canina, Mario o els Minions ompliran l’escenari de nostàlgia, música, bon humor i fantasia en un espectacle infantil, també destinat als pares per rememorar la seva època de nen.

Jaume Arqué

Amics del Teatre Zorrilla

ON PODEM ANAR?

21 de novembre de 2017
ON PODEM ANAR?
Això és el que us oferim…
No hi ha cap dubte qu estem gaudint d’uns dies que desitjaríem que es repetissin poder recomanar setmana rere setmana. La nostra ciutat es convertiria en una de les més cultes del país.
Ferran Compte, avui dimarts 21, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Espai Marina (carrer de la Marina 48) de l’Orfeó Badaloní, ens porta aquesta vegada l’audició comentada d‘UN BALLO EN MASCHERA, una òpera en tres actes de Giuseppe Verdi i llibret d’Antonio Somma, basada en els esdeveniments que van envoltar l’assassinat del rei Gustau III de Suècia en un ball de disfresses l’any 1792.  Malgrat tots els problemes, abans de l’estrena a Roma, l’acció va haver de traslladar-se d’Estocolm a Boston i el rei Gustau va ser substituït pel comte de Warwick, atès que les autoritats no permetien que una obra de teatre inclogués un regicidi. L’estrena absoluta va ser el 17 de febrer de 1859 al Teatro Apollo de Roma. i la seva estrena a Barcelona i el 31 de gener de 186, es va estrenar a Barcelona. S’ha representat 150 vegades al Liceu.
Divendres 24 de novembre, a les sis de la tarda, a la sala Enric Borràs del Teatre Principal, s’oferirà un assaig de Xirriquiteula Teatre, que en l’actualitat està creant un nou espectacle amb el nom de LAIKA, recomanat per a un públic de 5 anys. Com a part de la residència creativa que el projecte Estem creant, concedeix a artistes badalonins, la companyia Xirriquiteula Teatre proposa apropar-nos al seu procés de creació i participar en l’enlairament d’un coet destinat a convertir-se en un fantàstic espectacle per a tots els públics. L’espectacle és gratuït, però cal reservar les d’entrades al 93 384 40 22.
 La secció més recent del Círcol, estrenada encara no fa un any amb la intenció de promoure el cant amateur i no professional com a eina de diversió, entreteniment i esbarjo, es fa més gran i consolida la seva ferma aposta com a projecte fent el seu primer concert. Ho farà en el marc del seu local social el divendres 24 de novembre, a les vuit del vespre, coincidint amb santa Cecília, Dia Internacional de la Música. Sota la batuta de la directora Meritxell Bescompta, i acompanyats de la Coral Esclat de Teià,  els i les cantants de la nova coral del Círcol, tenen un recital preparat molt especial. Esperem que l’aneu a veure.
Dissabte 25 de novembre, a les set de la tarda, al Centre Cívic de la Salut, el grup Màgic Empenta ha organitzat dintre el Cicle de Teatre Amateur Badalona es Mostra 2017, una xerrada a càrrec de la directora Teresa Urroz, en què analitzarà l’obra de teatre Revolta de bruixes, de Josep Maria Benet i Jornet, dins el context de l’obra global d’aquest dramaturg. Es mostraran també dues escenes de l’obra, a càrrec de membres de la companyia Màgic Empenta, que serviran com a tast de la seva estrena, que tindrà lloc el 16 de desembre amb el títol de REBELDES CON…GUANTES.
 Novament obrirà les portes la sala Enric Borràs del Teatre Principal, per oferir un dels millors espectacles de circ creat els últims anys, que va ser mereixedor del premi BBVA Zirzòlika 2016 al millor espectacle de circ. Serà el dissabte 25, amb dues funcions, a dos quarts de dues del migdia i a les nou del vespre i podrem veure RHÜMIA, un espectacle que neix de la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses amb els millors condiments possibles: humor, gamberrisme i grans dosis de tendresa i emoció. Els protagonistes són la família inestable de Rhum: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acompanyats per Mauro Paganini.
 Al Círcol aposten per l’humor i aquest dissabte 25 de novembre a les nou del vespre, la Nit de Monòlegs, presentarà LOULOGIO i el seu espectacle A CONTRAPELO. Loulogio és el nom artístic d’Isaac Sánchez (Badalona, 17 de setembre de 1983),  professor d’art, monologuista i destacat youtuber segons diverses classificacions. El reconegut còmic badaloní, sorgit de la prestigiosa factoria televisiva Paramount Comedy i d’altres projectes a la pantalla petita, presentarà un espectacle d’humor irreverent en forma de monòleg que fuig de formalismes i del que és políticament correcte.
Organitzat per ASC Distrito Apache, el grup Katalakaska, diumenge 26 de novembre, a les set de la tarda i al Centre Cultural Tradicional Can Canyadó, presentarà MANUSTURBE, una proposta escènica en què la poesia eròtica és la protagonista. Es presenta la masturbació femenina com a eix central dels textos escrits per Enery Ordóñez, nascuda a Badalona l’any 1982. Actriu, poeta i funàmbula en l’amor… la seva trajectòria com a actriu va començar aviat al pati de casa seva, interpretant a les grans actrius del moment que vivia. Sensualitat i subtilesa, provocació i tendresa i música i ball es barregen a la ment d’una pin-up plena d’olor d’encens, de sabors tropicals, de moviments suggeridors i de poemes sexuals.
 Diumenge 26, a les sis de la tarda i al Teatre Zorrilla, sessió de teatre familiar organitzada per La Xarxa amb la presentació de la companyia Inspira Teatre, que representarà EL CEL DE LA JOJÓ, un espectacle recomanat,  a partir de 4 anys. Es tracta d’una història en què la Joana puja a jugar al terrat i mentre observa els núvols, pensa que fa dies que no veu a la seva iaia i i es pregunta on deu haver anat.[i] La seva mare la transporta, a través d’un conte, a la granja de l’àvia, on fa molts anys diuen que hi va viure una vaca molt especial, la Jojó. La història ha anat passant de generació en generació i  serà a partir d’aquesta que una nena obtindrà unes claus per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida. Es tracta d’una creació d’Esther Westermeyer i Maria Casella.
 El diumenge 26 de novembre, a dos quarts de vuit, presentació al Círcol de “T’he New Raemon“, el segon convidat del cicle “Enjoy the silence”. Es tracta del cantant més prestigiós actualment. panorama independent (indie) i pop en l’àmbit català i estatal i amb un gran seguiment internacional. Presentarà un recopilatori de les seves millors cançons com Reina del Amazonas. El cantant de Cabrils, Ramon Rodríguez, és tota una icona actual d’aquests gèneres, i juntament amb els músics que ha anat incorporant, ha donant forma al seu estil únic de fer música. Compta amb un bon nombre d’àlbums al mercat, el més recent dels quals  és Quema la Memoria, un recopilatori dels 10 anys de carrera del grup que va sortir al mercat aquest maig i que serà el que presentarà al Círcol.
Jaume Arqué
Amics del Teatre Zorrilla
Veieu la nostra web:  escena.cat. Hi veureu notícies sobre teatre i crítiques d’estrenes.

 

 

 

 

 

 

 

 

ON PODEM ANAR?

14 de novembre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Ens satisfà la programació d’aquest cap de setmana perquè dins el món teatral presenta una varietat molt interessant amb la presència de grups emergents que són dignes de veure.

S’ha iniciat el Cicle de Teatre Amateur 2017 – Badalona es Mostra – organitzat per l’Ajuntament de Badalona, el Departament de la Generalitat de Treball, Afers Socials i Famílies, o la Diputació (Institut del Teatre) i amb el suport de Badanotis.  Aquest dissabte 18 de novembre, a les set de la tarda, al Casal Cívic de Pomar, el grup , Aquest Art en Acció, el grup teatral vinculat al Centre Cívic la Colina, representarà L’ANIVERSARI  d’Antón Chéjov  adaptació de Pablo Ley, on una família burgesa celebra el seixantè aniversari del patriarca, un home de reputació irreprotxable. Però el que prometia ser una jornada inoblidable es converteix en un infern quan un dels fills, en un brindis, es disposa a destapar els secrets més ocults de la família.

L’AMERICANA, EL MUSICAL, és el primer projecte comú de l’Associació Artística Juvenil COMUNA PARADÍS. Diversos grups, entitats i grups, entitats i artistes individuals, han treballat conjuntament  per portar a terme un dels principals objectius en un sol projecte. Portant a terme un dels principals motius de l’existència de COMUNA PARADÍS, promoure l’intercanvi de creadors badalonins. Així, dissabte 18 de novembre, s’estrena al Círcol, amb dues funcions. Ara només queden entrades per la primera funció a les cinc de la tarda i per la segona, a dos quarts de nou, les entrades estan exhaurides.

La sinopsi ens descriu una Badalona, en l’actualitat. En un barri de ciutat, on els blocs de pisos estan dominats per la cridòria dels safarejos, una mare soltera intenta capitanejar la seva vida. Al seu voltant, un avi obsessionat amb les telenovel·les, uns nens desencantats i una ciutat frenètica. Però tot té sempre una cançó que ens acompanya. Una cançó que ho trastoca tot, acompanyada d’una decisió atrevida i una arribada inesperada. «Es lloga habitació econòmica. Pis cèntric i lluminós, amb espais oberts.» T’hi atreveixes a entrar?

En la programació d’espectacles infantils d’aquesta temporada al Círcol, diumenge 19 de novembre, a les sis de la tarda, torna el Grup Xiula amb la representació de LA FESTA DEL TEMPS, una obra de gran èxit on el públic assistent fa un recorregut pel món a través dels quatre protagonistes i les emocions que els comporta per arribar a les muntanyes de l’Himàlaia i pujar a un cim de més de 5000 metres. Un espectacle viu, ple d’humor i interactiu.

Badalona és mostra, seguirà amb l’actuació El Club de la Lucha Emocional que presentarà PERFORMANCE EMOCIONAL, diumenge 19 de novembre, a les set de la tarda al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3. A les persones que experimenten un xou d’El Club de la Lucha Emocional (teràpia centrada en emocions via música, performance, poesia, zen i interacció) se’ls ajuda a identificar, explorar, donar sentit, transformar i gestionar amb flexibilitat les seves experiències emocionals. El Club de la Lucha Emocional és això: pur arravatament, pura emoció, pura tendresa… pura pulsió de vida.

Diumenge 19 de novembre, al Teatre Zorrilla, a les set de la tarda, Pep Tosar ens proposa un viatge escènic per apropar-nos al món interior de Federico García Lorca a través dels paisatges de Castella i Andalusia, amb l’espectacle FEDERICO GARCÍA. Una biografia sonora i visual d’una intensitat desmesurada. Una guia per entendre millor al poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat. Federico García es presenta a través del text, la dansa i “al cante” per apropar-nos a l’artista i al seu “duende”. Un espectacle colossal que desprèn emoció per totes bandes que va a càrrec de Mariola Membrives, Ricardo Moreno, José Maldonado, David Domínguez i Pep Tosar.
En acabar la representació tindrà lloc un col·loqui amb la companyia, que serà moderat pel nostre company Miquel Creixell.

Jaume Arqué

Amics del Teatre Zorrilla

Veieu la nostra web:  escena.cat. Hi veureu notícies sobre teatre i crítiques d’estrenes.

 

 

 

 

ON PODEM ANAR?

23 d’octubre de 2017

ON PODEM ANAR?

 Això és el que  us oferim…

Déu n’hi do la setmana poètica i musical que se’ns presenta. No ens desagrada gens i més tenint en compte que venim d’haver assaborit un formidable espectacle poètic. Molt interessant el que se’ns ofereix.

En el transcurs d’aquesta setmana es presenten, a l’Espai Betúlia, un parell d’actes on la poesia serà la veritable protagonista. El primer tindrà lloc demà dimarts 24, a dos quarts de vuit del vespre i tindrà com a marc l’exposició “Cent peus, mil passos. Odile Arqué, Paco Fanés, José Ant. Jiménez i Coloma Lleal, recitaran poemes A FUMS DE SABATOT a més d’obres pròpies o d’altres autors, totes amb el  leitmotiv de  les sabates i la simbologia del caminar.                                  I amb motiu de la celebració de l’Any Bertrana, divendres 27, a les set de la tarda, tindrà lloc una lectura dramatitzada de LES MALETES DE LA BERTRANA, a càrrec de l’Associació Anastàsies, amb la direcció de Paco Escudero (CRAD),

Novament s’anuncia un concert al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Serà dissabte 28, a dos quarts de vuit del vespre, a càrrec de la coral femenina Auditexaudi, dirigida per Paloma Bascones, que interpretarà VENIT LUMEN, els LAUDES D’EPIFANIA DEL SEGLE XVI. Aquesta audició reviu l’ofici de laudes del segle XVI que les monges benedictines de Sant Pere de les Puel-les les celebraven cada any en despuntar el dia 6 de gener. El cor femení Auditexaudi neix a Barcelona l’any 2012 i està format per sis dones de diversos països amb una àmplia formació musical, dedicades professionalment al món de la música tant en el camp de la docència com en l’interpretatiu, dirigit per Paloma Bascones. Entre els seus projectes s’inclou la recuperació, estrena i difusió de música dels segles III, X, XIV, etc., així com la interpretació d’obres contemporànies.

El Conservatori i Escola de Música de Badalona junt amb el Cor de Cambra Sant Cugat, oferiran dissabte 28 d’octubre, a les nou del vespre, a la cripta de l’església parroquial de Sant Josep, una nova cantata de Johan Sebastian Bach, concretament la CANTATA BWB 80, Ein’feste Burg Isg unser Gott (El nostre Déu és una sòlida fortalesa). La interpretació anirà a càrrec del Cor de Cambra Sant Cugat i el Conservatori de Badalona; la part instrumental estarà formada per: Carlota Novell i Joan Orpella, violins; Santi Burgos, viola; Paula Blàzquez, viol-loncel; Diego Civilotti, contrabaix; Montserrat López, Francesc Castillo i Almudena Jambrina, oboès; Jaume Fàbregas, Guillem Blasco i Joan Hernando, trompeta, Jordi Montolíu, tímpani i Joan Castillo, orgue. Pel que fa a les veus, seran Gisela Parodi, soprano; Montserrat Pi, contralt; Marçal Subiràs, tenor i Tomàs Maxé, baix, tots ells dirigits per Albert Santiago.

 Dissabte 28 se celebrarà la cloenda del Festival FILMETS, I mentre el Zorrilla encara oferirà una sessió el diumenge dia 29, el Blas Infante, el mateix dia a les sis de la tarda, acollirà una sessió de teatre familiar, organitzada per La Xarxa, recomanada per a nens i nenes a partir de 3 anys, amb l’actuació de la companyia L’Últim Vagó, que representarà l’obra LA LLIBRERIA DE L’AVI JOSEP, una obra musical, màgica i entranyable, en què la lectura i tecnologia s’enfronten cara a cara.

La Dramàtica del Círcol presentarà el diumenge 29 d’octubre, a les sis de la tarda, un recital poètic amb el títol de POEMES DE REVOLTA, amb poemes tan rellevants com Martí Pol, Pere Quart, Maria Mercè Marçal i Victor Jara, entre d’altres. La companyia estable del Círcol, dirigida per Toni Forteza,  portarà a escena aquest muntatge propi que recopila poesia amb temàtica reivindicativa d’autors de diverses èpoques i regions del món. Una magnífica retrospectiva en els temps convulsos que estem patint.

Per dilluns 30 d’octubre, a dos quarts de vuit, a l’Espai Betúlia, la nostra associació ha organitzat el col-loqui programat amb el títol TEATRE I… L’EDUCACIÓ, en què s’intentarà esbrinar quina influència pot tenir el teatre en l’educació dels nens. La taula de ponents estarà composta per Roser Fernández, Rosa Maria Fluvià i Miquel Creixell, professors; Montserrat Riba, educadora i Carme Lucena, mare. Moderarà el col-loqui Josep Maria Balaguer.

 Jaume Arqué i Ferrer

Amics del Teatre Zorrilla

 Veieu la nostra web escena.cat, veureu noticies sobre teatre i  critiques de les estrenes.

 

 

 

 

 on podem anar

ON PODEM ANAR?

17 d’octubre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Arribem a la setmana en què on Badalona entra al món del cine, amb el festival FILMETS. Els tres teatres municipals estan ocupats per aquesta 43a edició, amb sessions diàries per a totes les edats i una cerimònia d’obertura que tindrà lloc divendres 20, a les deu del vespre, al Teatre Zorrilla.

 Ferran Compte comentarà UN BALL DE MÀSCARES (Un ballo in maschera), una òpera amb música de Giuseppe Verdi i llibret d’Antonio Somma, que es va estrenar el dia 17 de febrer de 1859, al Teatre Apollo de Roma. L’acte tindrà lloc,  a l’Espai Marina de l’Orfeó Badaloní (carrer de la Marina 48), demà dimarts 17, a dos quarts de vuit del vespre. Aquesta òpera està basada en el llibret d’Eugène Scribe Gustave III, al qual va posar música Daniel Auber, inspirat al seu torn en els esdeveniments que van envoltar l’assassinat del rei Gustau III de Suècia en un ball de disfresses l’any 1792.

Si el temps ho permet, aquest diumenge 22 d’octubre a dos quarts de sis, al badiu de la Casa Tolrà, al carrer d’Enric Borràs 21, (espai que usa l’Orfeó Badaloní), tindrà lloc un CONCERT DE CORALS INFANTILS. Anirà a càrrec de la coral Corxeres de l’Orfeó Badaloní i, aprofitant la presència al nostre país s’hi oferirà l’actuació dels Niños Cantores de Córdoba (Argentina), que pertanyen a l’Institut Superior d’Educació Artística-Musical Domingo Zipoli. Formen la coral una quarantena de nens d’entre 9 a 14 anys i estan dirigits per Memy Sánchez. És un dels cors de nens més considerats a Sud-amèrica.

També diumenge 22 d’octubre a dos quarts de set de la tarda, la parròquia de Santa Maria serà l’escenari d’un extraordinari concert d’orgue a càrrec del famós organista alemany EBERHARD LAUER, que interpretarà música de Dietrich Buxtehude i Johann Sebastian Bach. Eberhard Lauer, nascut a Oberwesel (Alemanya) el 1956, és un dels principals organistes i músics de l’església alemanya. Per dur a terme els seus estudis musicals va recórrer els millors conservatoris de Viersen, Aquisgrà, Frankfurt, Düsseldorf, Amsterdam i Hamburg. És el guanyador de diversos concursos internacionals, exerceix de professor a diferents conservatoris i és el director de música sacra de la catedral de Santa Maria d’Hamburg.

Jaume Arqué Ferrer   –   Amics del Teatre Zorrilla

Veieu la nostra web escena.cat, veureu noticies sobre teatre i  critiques de les estrenes.

On podem anar?

ON PODEM ANAR?

 

Això és el que us oferim…

Aquesta setmana no hi ha programació dels teatres públics badalonins: han olorat un pont i… la barraca tancada, com si a Badalona no quedes ningú. Queda el consol del teatre familiar i un cantautor al Círcol.

 Els espectacles infantils també ocupen la programació d’aquesta temporada al Círcol i començarà diumenge 15 d’octubre a les 11 del matí, actuant el Grup Xiula i representaran LA FESTA DEL TEMPS, una obra de gran èxit on el públic assistent farà un recorregut pel món a través dels quatre protagonistes i les emocions que els comporta per arribar a les muntanyes de l’Himàlaia i pujar a un cim de més de 5000 metres. Un espectacle viu, ple d’humor i interactiu.

Diumenge 15, a dos quarts de vuit del vespre, s’inicia al Círcol un cicle amb el títol d’Enjoy the Silence, organitzat per LastExit i fet per i per a gent que no sap viure sense la música: un certamen pensat des del respecte mutu entre artista i espectadors. El cicle comença amb COQUE MALLA, un artista imprescindible que, amb el seu disc “El último hombre en la Tierra”, ha voltat per tota la península i tancarà aquesta etapa a Badalona.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

 

ON PODEM ANAR?

Badalona 4 de octubre de 2017

ON PODEM ANAR? (2ª edició)

Això és el que us oferim…

Aquesta és la notícia rebuda des de la junta directiva del Círcol, respecte a l’espectacle que ha programat aquest diumenge que ve i així la publiquem.

TEATRE: Aquest diumenge és TARDA DE TEATRE a la Sala amb JORDI LP Showman i el seu espectacle “No anem bé”. Diumenge 8 a les 18:00, humor del millor a Can Cartrons…

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

ON PODEM ANAR?

Badalona, 3 d’octubre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Potser és que s’esperava el resultat del viscut aquest passat diumenge, però a part del que podríem anomenar la festa major del teatre vocacional badaloní i del concert organitzat per la Coral Betúlia, res més.

Dissabte 7 d’octubre, a les set de la tarda, a la cripta de la parròquia de Sant Josep, s’ha organitzat un concert força interessant amb l’actuació, de la CORAL BETÚLIA de la nostra ciutat, com a cor acollidor, i, com a cor invitat es podrà sentir el COR MARAGALL, de la ciutat de Girona. Aquest cor, fundat l’any 1979, està format per una quarantena de cantaires i la direcció recau en la gironina Sara Pujolràs. En aquests moments es tracta d’una de les corals més importants del nostre país.

Ha arribat el dia de l’estrena. Les actrius i actors badalonins que van voler participar en la dinovena representació proposada per Badalona Cultura i la nostra associació, s’han unit per oferir un treball sota la direcció d’un director professional, en aquest cas el badaloní Xavier Ricart, i amb uns assajos sota una disciplina a la qual no estan acostumats en els seus propis grups. Les representacions tindran lloc el dissabte 7, a les nou del vespre i el diumenge 8 a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla. El text a representar porta per títol TEMPS ENRERE i es tracta d’un muntatge basat, en línies generals, en el poemari de Gabriel Ferrater, degudament tractat i memoritzat per la vintena llarga de participants a la representació entre actors i músics.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

ON PODEM ANAR?

Badalona 19 de setembre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Sembla que comença a revifar-se l’activitat en els espectacles escènics. La programació que ofereix Badalona Cultura SL en els seus escenaris té força qualitat i l’inicií és una prova.

L’obra de teatre ART, original de l’escriptora francesa Yasmina Reza, amb traducció de Jordi Galceran, que obre la temporada del segon semestre és una proposta molt interessant, divertida, entretinguda i fins a cert punt curiosa, sobre el valor de l’art i el valor de l’amistat. És un artefacte teatral que en mans de tres grans actors com són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, fa que l’explosió sigui un formidable espectacle teatral. La representació al Teatre Zorrilla, tindrà lloc divendres 22 de setembre, a les nou del vespre.

Pel que respecte al teatre amateur, el grup de teatre de la Societat Coral la Badalonense, inaugurarà la temporada a la seva sala d’espectacles, dissabte 23, a les vuit del vespre i diumenge 24, a les set de la tarda, representant la versió catalana deguda a Abel Folk, feta expressament per Joan Pera, del vodevil francès ÒSCAR. UNA MALETA, DUES MALETES, TRES MALETES, de Claude Magnier. Com curiositat d’aquesta obra, la versió original va ser representada pel còmic francès Louis de Funès, durant tretze anys.

També comença aquest diumenge 24 de setembre, a les sis de la tarda, al Teatre Zorrilla, la temporada de teatre familiar a la nostra ciutat, promoguda per La Xarxa i organitzada per Badalona Cultura SL amb la presentació de la companyia Les Bianchis. Representaran l’obra LES SUPERTIETES, un text d’ Anna Maria Ricart, amb direcció de Mònica Bofill, que va aconseguir el Premi del Públic de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2016.

Un newsleter rebut en el dia d’avui des del Círcol, ens fa incloure a última hora, la representació que tindrà lloc a l’entitat, aquest diumenge 24, a dos quarts de set de la tarda, a càrrec de la Companyia Betúlia Teatre de l’obra ELS BOJOS DEL BISTURÍ, un text de Ray Cooney, estrenada fa 40 anys. La versió que representarà el grup badaloní és deguda a una traducció de Jordi Prat i dramatúrgia d’Àngel Llàcer, estrenada fa sis anys al Teatre Condal, amb un repartiment on figuravaBA Cristina Solà.

Dilluns 25 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Espai Betúlia de la Biblioteca de Can Casacuberta, s’iniciarà el cicle de col•loquis organitzats per la nostra associació. El primer porta el títol d’EL TEATRE I… EL COMPORTAMENT DEL PÚBLIC EN ELS ESPECTACLES ESCÈNICS. Tractarem d’escoltar opinions i de posar algún remei a una veritable plaga que es pateix a bastants espectacles. Ocuparan la mesa que serà coordinada per Josep Maria Balaguer, com a espectadors, els badalonins Natàlia Isern i Jordi Lleal; la periodista Belen Ginart i l’actor i director badaloní, Xavi Ricart.

Amics del Teatre Zorrilla

ON PODEM ANAR (2ª EDICIÓ)

Badalona 13 de setembre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Avui dia 13, ens ha arribat una comunicació de l’Orfeó Badaloní que tot seguit us la fem arribar per si és del vostre gust.

El dissabte 16 de setembre, a la sala d’actes del Museu de Badalona, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert MOZART & TCHAICOVSKY, interpretat pel violinista Aleksandar Krapovski i el pianista Xavier Pardo, dos aclamats virtuosos de la música que per primera vegada actuen junts a Badalona.

Krapovski i Pardo oferiran una vibrant vetllada en la qual es podrà escoltar-se els tres moviments del concert per a violí i piano no.4 en Re-Major (KV 218) de W.A. Mozart , i els tres de l’Op.35 en Re-Major de P.L. Tchaikovski.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA