• Badalona, 7 de juliol de 2020

    ON  PODEM ANAR?

    Això és el que us oferim…

    Va passar el primer espectacle després del confinament, per cert amb bastant d’èxit i segueix la mateixa marxa, Trobem a faltar algun moviment de la Regidoria de Cultura, com hi ha hagut en altres regidories, oferint uns repunts de cultura als badalonins. Esperem que vinguin temps millors.

    De nou es posen en marxa els VESPRES A LA FRESCA A L’ASSOCIACIÓ i aquesta vegada l’A. VV. del Centre, ha disposat que dijous 9 de juliol, en el seu badiu del carrer Sant Miquel 34, també en dues sessions a les set i a les vuit de la tarda, la presentació del cantautor osonenc GUILLEM SOLER, amb el seu últim treball que porta per títol, Tòtem. Guillem Soler, assidu al programa matinal del canal televisiu Xarxa, es veurà acompanyat per la badalonina Mar Serra, Joan Carles Aguerri i Quim Abramo.

    A la vegada que fem referència al fet que aquest cicle bé patrocinat per la pastisseria Canals, amb el suport de l ‘Ajuntament badaloní, cal recordar que s’ha de fer reserva per l’assistència, ja que l’aforament és limitat,  donades disposicions legals i es mantindran fins a l’hora de començar.

    AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.