Badalona 06 d’octubre de 2020

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

 Continua la problemàtica sanitària i continuen les programacions minses,  amb localitats reduïdes per al. Es a dir  públic assistent o sigui que s’han de prendre força rracions de paciència per tot el que ens envolta.

Organitzat per la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i l’Espai Betúlia, dimarts 6 d’octubre, a les set de la tarda, tindrà lloc a l’Espai Betúlia, dins el marc de l’Any Margarida Xirgu  una lectura dramatitzada a càrrec d’Àngels Bassas, que porta per títol LA CORRESPONDÈNCIA DE MARGARIDA XIRGU. El Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar el cinquantenari de la mort d’aquesta actriu com a una de les commemoracions oficials de l’any 2019 i és des d’aquest marc on Àngels Bassas, proposa una lectura dramatitzada de la correspondència de la Xirgu. l’actriu, amb l’acompanyament musical d’Esther Vila.

 

Per a dimecres 7 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, està previst que l’Espai Betúlia ofereixi la presentació del llibre ÚLTIM RECORD DE L’ARCÀDIA, de Jordi Tena Galindo, dins el 14è cicle Poesia i cia…2020, organitzat per la gent de Pont del Petroli; i que també hi haurà un recital a càrrec de Xaviguitart (guitarra i veu). Del llibre de Jordi Tena, hem llegit el següent: El poeta ens mostra en aquest recull un ventall ben estructurat de magnífics instants poètics. Pot ser un adéu als fugaços temps de felicitat com el poeta ens anuncia en un dels primers poemes,  i pel que hem llegit de Xaviguitart, sabem que: “en la seva faceta d’intèrpret acústic, a en Xavi li agrada explicar el perquè de les cançons que canta; que la gent sàpiga qui va fer les cançons i per què les va fer.”


Diumenge 11 d’octubre, a les sis de la tarda, a la sala Enric Borràs del  Teatre Margarida Xirgu presentació de l’espectacle QUOTIDIAFONISMES, un concert singular en què l’humor per a tota la família es dona la mà amb una classe magistral a ritme de blues, jazz i música popular que ha captivat bandes i artistes tan diversos com Maria del Mar Bonet, Chambao, Sílvia Pérez Cruz, Carles Santos, La Fura dels Baus, Lídia Pujol, Eliseo Parra, Jorge Drexler… i un llarg etcètera. És possible fer música amb una regadora, una escala, una crossa, una cadira o, fins i tot, amb una tanca? Els quotidiàfons són objectes quotidians que a les mans d’en Xavi Lozano es converteixen en instruments musicals.
En aquest espectacle els Bufa & Sons presenten nous temes propis i versionats i ho fan a la seva manera, descobrint i fent sonar nous quotidiàfons. Surrealisme instrumental i humor per demostrar-nos que la música és allà on decidim trobar-la.  Ens ho oferiran: Xavi Lozano, Guillem Aguilar, Marc Vila i Andreu Hernández.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.