Badalona, 4 de juliol de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Frenètica activitat musical en ple estiu badaloní, en variats i diferents fronts, que permetrà ls seguidors fruir d’un bon cap de setmana.

 Un espectacle coproduït per Òmnium Cultural i la Fundació Palau i en col·laboració amb el Museu Picasso de Barcelona, que porta per títol LA LLAVOR DE L’AMOR, es podrà veure dijous 6, a dos quarts de nou del vespre a la finca del carrer de Fluvià, número 43.  Aquest espectacle va ser ideat per commemorar el centenari del naixement del poeta Josep Palau i Fabre, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el 1999. La protagonista de l’espectacle és l’actriu Montse Guallar, que recitarà poemes i escrits de l’autor, amb l’acompanyament musical del guitarrista Max Sunyer.

 Gala benèfica per les malalties minoritàries pediàtriques, dijous 6 de juliol, a les nou del vespre, al  Teatre Zorrilla, organitzada per l’Associació dels Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants Pau Piferrer-Salut Alta, en què tot el que es recapti es destinarà a la investigació, a la unitat de neuromusculars i neuropediàtrica de l’hospital de Can Ruti. Hi actuaran Vis a Vis, Karol Luque, Manuel Fernández Pachón, Duet Mar i Cel, Último Tributo, Maria Muñoz, Badaball i la Escuela de baile Tacón del Duende. La gala serà presentada per Maria Muñoz i Xavi Morera.

 Tornen un any més les vetllades d’estiu a la fàbrica de l’Anís del Mono, on es farà primer una visita guiada als espais patrimonials, a la sala de destil·lació i a l’arxiu. Després, a l’aire lliure, al pati, el públic podrà gaudir d’una actuació musical i prendre un refresc. La primera actuació serà divendres 7, a les nou del vespre, amb SON DE LA RAMBLA, un grup de música cubana, amics i veterans músics de Barcelona, seduïts pels ritmes de la música tradicional cubana com el son, la guaracha, el bolero, el nengon, la trova, etc. El grup està format per Tino Pi, Antonio Vázquez, Juan Cambra, Antonio Castejón, Miguel Cañizares, Luís Pantin, Carlos Romagosa i Roberto Quintero.

Divendres 7, a les deu del vespre, s’inicia la celebració de les V NITS AL PORT DE BADALONA (sis nits al llarg del mes de juliol) en un escenari molt adient i amb actuacions per a tots els gustos. Començaran amb un recital d’havaneres a càrrec del conjunt SON DE l’HAVANA i l’actuació de L’ESBART DANSAIRE DE SANT MARTÍ DE PROVENÇALS.

La problemàtica sorgida amb la web de l’Orfeó ens en feia dubtar, però finalment ens han informat que el divendres 7 hi haurà una tarda de dansa a l’Espai Tolrà i el dissabte 8, a les vuit del vespre i al mateix indret, hi haurà l’actuació de L’OCA UNDERGROUND, que interpretarà fragments del musical CARRER Q.

Les V NITS D’ESTIU AL PORT DE BADALONA continuaran dissabte 8, a les deu del vespre, al mateix escenari, amb l’actuació del músic saxofonista badaloní MARTÍ SERRA i el conjunt ELS PINTORS D’ÀNIMES, que són, ni més, ni menys, els també badalonins Josep Traver (guitarrista) i Aleix Tobias (percussionista) i la barcelonina Gemma Abrié (cantant).  A més, hi haurà l’actuació de la coral tianenca.

 Diumenge 9, a les vuit del vespre, l’església dels Pares Carmelites, serà escenari d’un concert a càrrec de la Capella de Música de l’Orfeó Badaloní, amb motiu de les festes del Carme de la comunitat carmelitana.

 Aquest escrit també es pot veure a la nostra web, www.escena.cat

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

*****************************************