Badalona, 16 d’octubre de 2018

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Després d’aquest pont que ha donat entrada a la tardor, els teatres municipals donen pas al Festival Filmets, un dels fets que més han quallat dins de la nostra ciutat i que li han donat una projecció internacional dins el món dels curts.

Aquests propers dies Badalona viurà plenament el festival FILMETS, que una vegada més ha batut el rècord d’inscripcions. El programa d’aquest any anuncia tres novetats que són força interessants. En primer lloc la projecció d’uns curts de Pier Paolo Pasolini; posteriorment es podran veure una sèrie de curts que recordaran la revolta de 1968 a París,  i per últim aquest diumenge es projectarà PINOCCHIO ELETTRONICO, una pel·lícula italiana muda de 1911, amb música electrònica en directe. Tres convocatòries a tenir en compte.

Els dies vinents 20 i 21 d’octubre –dissabte, a les nou del vespre i diumenge, a les set de la tarda, segona edició del Festival Mínima Expressió, una trobada de teatre en micro format a Badalona, organitzat per l’Orfeó Badaloní i la companyia teatral El Cielo al Revés.
En aquesta segona edició es representaran quatre obres de notable qualitat i originalitat adreçades a un públic adult i que són:

    • EL ASCENSOR, de Susana Hernández; dirigida per Jesús JIMÉNEZ i interpretada per Garby MOYA i Siscu DELGADO.
    • T.U.P.P.E.R.S., de Gaia Bautista; dirigida per Anna BERTRAN-CASAS i interpretada per Núria BANCH i Sara HIDALGO.
    • 250.000.000 CANDIDATS, de Jaume Viñas; dirigida per Jaume VIÑAS i interpretada per Marina BUISAN i Rocío BALAGUÉ.
    • L’ENTREVISTA, de Joan Martinez; dirigida per Òscar GALINDO i interpretada per Lídia PUNT i Marta GENÍS.

Posteriorment , el públic podrà participar en la votació amb què es seleccionarà  la/el Millor Intèrpret, la Millor Obra i la proposta més original.

El festival tindrà lloc a les diverses estances de l’Espai Tolrà
L’aforament serà limitat i per assistir-hi com a públic caldrà inscriure’s amb anterioritat al telèfon de l’Orfeó Badaloní (93 384 37 13).

A la Societat Coral la Badalonense, per mitjà del grup de teatre Disbauxa, el grup de teatre de l’entitat del carrer Sant Anastasi, es podrà veure aquest cap de setmana, dissabte 20, a les vuit del vespre, diumenge 21, a les set de la tarda, una obra nova, que porta per títol  SHOW REMENATS, que és ni més ni menys un espectacle variat, de collita pròpia que inclou poesia, petits reculls d’obres de teatre i música cantada en directe, sota la coordinació i direcció de Joan Boix.

“Per fi és dilluns. Concerts a l’EMMB!” pretén dotar la ciutat d’un nou espai de concerts de petit format i donar a conèixer el talent dels alumnes i el professorat de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB), Aquest dilluns vinent, dia 22, a partir de les vuit del vespre, al Centre Cívic Dalt la Vila, tindrà lloc un nou concert que té com a protagonista la BIG BAND DE BADALONA, amb un formidable repertori.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer