Badalona, 30 d’octubre de 2018

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Si la darrera setmana parlàvem d’esdeveniment l’estrena de Xirriquiteula, la setmana vinent podrem gaudir de veure al Zorrilla tot un premi MAX-2018 i a més  interpretat per una companyia excel·lent. També tenim un bon concert de guitarra clàssica, i a més, el Círcol tornarà a fer servir l’escenari de la Badalonense (cada cop queda menys per al sostre nou).

Després de deixar el públic sense paraules amb André y Dorine -que va merèixer la Guineueta de votació popular a l‘obra que havia agradat més a Badalona-,  Kulunka Teatro torna a la nostra ciutat amb un altre muntatge: SOLITUDES, un espectacle d’assistència obligada! Avui dia, Solitudes és un dels millors espectacles teatrals que es poden oferir a tot l’Estat, no en va se li va concedir el màxim guardó (el premi MAX 2018) al millor espectacle teatral, amb unanimitat per part de tota la premsa especialitzada. Solitudes és una història senzilla, però plena de metàfores i reflexions sobre les relacions humanes i la necessitat d’estimar, una obra en què, a través de l’humor, s’aprofundeix incisivament en la solitud i la incomunicació dels membres d’una família. Un viatge per universos quotidians que, combinant la gravetat amb el somriure, commou, sorprèn i convida a la reflexió. La direcció és d’Iñaki Rikarte. Els intèrprets són José Dault, Garbiñe Insausti i Edu Cárcamo i el muntatge musical és de Luis Miguel Cobo, que també va ser premiat amb el MAX 2018, com a millor compositor per a espectacles escènics.

Acabada la representació, i amb temps encara per anar de castanyada, s’ha organitzat un col·loqui amb la companyia, que presentarà la periodista Núria Torres.

 

 

Dissabte 3 de novembre, a les set de la tarda, el Teatre Principal acollirà un concert solidari de guitarra clàssica que porta per títol CONCERT DE TARDOR. Anirà a càrrec de Guillem Pérez-Queri hi participarà Mònica Mun com a veu. Guillem Pérez-Quer es va graduar amb les més altes qualificacions al Conservatori del Liceu. És un intèrpret de tècnica impecable i extrema sensibilitat que sap captivar el públic en els seus concerts. Acompanyat de la veu de Mònica Mun a les parts recitatives, interpretarà composicions de Bach, Smith-Brindle, Malats, Albéniz, Tàrrega i Sainz de la Maza.

Un 50% de tota la recaptació es destinarà a Proactiva Open Arms.

 

Organitzat pel Círcol, a l’escenari de la Societat Coral La Badalonensedissabte 3 de novembre a les vuit del vespre i diumenge 4 de novembre a les sis de la tarda, torna un dels grans èxits de la temporada passada: EX, TODOS TENEMOS UNO. La Jove Companyia Plató de Cinema és la primera companyia resident al Círcol, i que s’hi instal·la, i que durant tres setmanes ens porta de nou aquesta funció. L’obra és una adaptació de la pel·lícula italiana Ex, de Fausto Brizzi, en la qual trobarem un conjunt d’històries d’amor trencades per decisió pròpia, per error o per una jugada del destí.
Cicle PER FI ÉS DILLUNS, amb un nou concert a la seu de l’Escola de Música Moderna de Badalona, el dilluns dia 5 de novembre a les vuit del vespre. Els protagonistes seran el TRIO BARRIL, un grup format pels professors de l’EMMB, Tito Busquets (steel drums), Joan Aymerich (teclats) i Ernest Martínez (percussió), que comparteixen aquest projecte de música caribenya i fusió, on el protagonista és l’steel drum, un peculiar instrument de percussió melòdica de Trinitat i Tobago.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer