• Badalona, 04 de desembre de 2018

  ON PODEM ANAR?

  Això és el que us oferim…

  Setmana amb un llarg pont, però presència d’alguns espectacles perquè per a la gent del Círcol, després de diversos mesos d ‘estar inactius, ha arribat el moment de programar, hi no han dubtat de fer-ho encara que hagin de passar per sobre el pont.

  El dimecres 5 de desembre, a les vuit del vespre, la Dramàtica Jove del Círcol presentarà BOJOS PEL CÍRCOL el primer match d’improvisació d’aquest centre teatral, el qual fa una aposta apostem pel gènere dels improshows, sobre un art creixent dins de la comèdia teatral, en què els actors improvisen el què el els  espectadors volen que interpretin. La direcció és a càrrec  de Mario Katxibatxe de la companyia Doctores de la Impro.                                                                                                                                                                          Aquesta representació ens fa recordar aquella Escola Dramàtica Adrià Gual, del F.A.D i el seu Teatre Viu, que dirigien Maria Aurèlia Campmany, Ricard Salvat i Josep Anton Codina.


  El dia 6 de desembre, a les vuit del vespre, arriba també al Círcol un interessant espectacle per als aficionats a la música en general s’hi presentarà un concert tribut a Michael Jackson. El rei del pop s’hi  reencarnarà  en un xou en què s’escoltaran, veuran i viuran les versions dels millors èxits de la gran icona de la música mundial dels anys 80-90 i inicis del 2000. Des de la primera època dels Jackson Five als seus grans èxits en solitari.

  El divendres 7 de desembre a les sis de la tarda; dissabte 8 de desembre a les cinc de la tarda i a les set del vespre i diumenge 9 de desembre a dos quarts d’una, del migdia i a les cinc de la tarda, tornen els CANTAMÚSICOS” al Círcol. Així que hi ha cinc oportunitats per tornar a veure aquest espectacle, tot un clàssic a la nostra sala en aquesta època
  Personatges clàssics i actuals del nostre imaginari infantil com Mikey Mouse, l’Ànec Donald, Heidi, els Fruitis, la Patrulla Canina, Mario o els Minions ompliran l’escenari de nostàlgia, música, bon humor i fantasia en un espectacle infantil, també destinat als pares perquè puguin rememorar la seva època infantil.


  Dilluns 10 de desembre, a les vuit del vespre, nou concert al Centre Cívic Dalt la Vila, dins el cicle PER FI ÉS DILLUNS! Amb un disc editat i uns quants anys d’existència, el grup FRENÈTICS és referència obligada de la improvisació lliure. Els components d’aquest grup són: Joan Anton Pich (violoncel), Pep Mula (bateria) i Ferran Besalduch (saxos baix i soprano), veritable ànima del grup.

  Amb l’afany d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda, té programes o informació guardada d’aquests anys, es posi en contactes amb nosaltres al telèfon 627 249 859.

  Jaume Arqué i Ferrer
  Amics del Teatre Zorrilla