Badalona, 11 de desembre de 2018

ON PODEM ANAR?          (Segona edició)

Això és el que us oferim…

Les presses, algunes vegades et fan caure amb errors i en el text enviat aquesta setmana, hem anunciat l’última representació del cicle Badalona a escena, fen esment de l’obra REBELDES CON GUANTES que presentaran la gent de Màgic Empenta, diumenge 16, a les set de la tarda i serà al Teatre Zorrilla, escenari que no havíem mencionat en l’anterior escrit.

Una notícia arribada a última hora! Dissabte 15 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, el Teatre Principal serà l’escenari d’un Concert de Nadal gratuït a càrrec de Gòspel Sentits, organitzat per Pompes Fúnebres de Badalona, amb motiu del 15è Aniversari de la inauguració del Tanatori.

Per últim, ens vam deixar al teclat el col·loqui que dilluns 17, a dos quart de vuit del vespre, a l’Espai Betúlia, la nostra associació ha organitzat sota el títol del TEATRE I… MARIA AURÈLIA CAPMANY, en el que intervindran Felicitat Comas i Rosa Homs, que llegiran dues cartes del llibre Cartes Impertinents, de l’escriptora barcelonina i participaran en el col-loqui Miquel Creixell, Isabel Graña i Carme Pérez Arnau, en el qual procurarem saber més de Maria Aurèlia i la seva vinculació amb el teatre.

Jaume Arqué i Ferrer

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.