FA CINQUANTA ANYS

 de l’1 de juliol al 30 de setembre de 1969

 Pocs espectacles d’arts escèniques es van oferir els mesos d’estiu al públic badaloní.

 05/07/1969 – CAMP D’ESPORTS C.P. SANT JOSEP. En l’entarimat muntat al camp de bàsquet, es va celebrar XX Festival de Ballet a càrrec de les alumnes de Maria Teresa Solé , a benefici d’Aspanin

 06/07/1969 – CAMP D’ESPORTS C.P. SANT JOSEP. L’endemà, aprofitant el muntatge, van ser les alumnes del Col·legi Nen Jesús de Praga, que van oferir la seva Festa de Primavera, amb direcció de Maria Lluïsa Quintana.  

13/07/1969 – PATI DELS CARMELITES. Festival amb motiu de la celebració de la Mare de Deu del Carme, amb l’actuació de l’Esbart Infantil de la Joventut Carmelitana i les Barrufetes de Fira d’Infants.

 21/09/1969 – CAMP DEL CÍRCOL. Festival de danses folklòriques organitzat per l’Esbart Badalona del Museu, amb la participació de l’Esbart Català de Dansaires, Esbart Egarenc, Esbart Olesa i el mateix Esbart Badalona.

 28/09/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Vetllada Literària Musical on es va donar lectura a càrrec de Anna Maria Mauri i Jordi Oriol, els poemes de Josep Carner, Josep Maria de Sagarra i Maria Antònia Salvà, premiats amb les  Flors Natural, Englantina i Viola, dels II Jocs Florals organitzats per l’entitat l’any 1916. Posteriorment es van llegir tres obres de Carme Oller, Joan Argenté i Josep Gual i per últim, va tenir lloc un Concert de sardanes a càrrec de la Cobla Maresma.

 

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer