Badalona, 22 d’octubre de 2021
FA CINQUANTA ANYS…
Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes d’octubre de 1971.
03/10/1971 – CÍRCOL CATÒLIC. Amb motiu de la Festa patronal, l’Esbart Albada del Círcol, va celebrar una vetllada amb una audició de sardanes de concert i quatre danses del seu repertori i al migdia davant de la taula petitòria de la Creu Roja a la plaça de la Vila. també van interpretar varies danses.
MUSEU MUNICIPAL. Inauguració de la temporada amb l’actuació dels grups juvenils de l’entitat amb una primera part del grup juvenil de l’Esbart, a la segona elements del quadre escènic van escenificar UN LORO, UN MORO, UN MICO I UN SENYOR DE PUERTO RICO, de Mundet Alvarez.
09/10/1971 – MUSEU MUNICIPAL. El grup de teatre de l’Orfeó Badaloní va representar al saló d’actes l’obra de Josep Escobar ASSAIG GENERAL, amb direcció de Joaquim Grífol.
12/10/1971 – MUSEU MUNICIPAL. La sarsuela del mestre Serrano LOS CLAVELES, va ser representada per l’Agrupació Lírica del Cor de Marina, amb direcció coreogràfica d’ Anita Sánchez, musical de Maria Valls i escènica de Joaquim Grífol.
14/10/1971 – CENTRE P. SANT JOSEP. Fira d’Infants va iniciar la seva temporada amb l’espectacle que van titular CANTEM PERQUÉ TORNEM.
16/10/1971 – CIRCOL CATÒLIC. Amb motiu de les Festes Patronals del Círcol, la Dramàtica de l’entitat va representar LA HERIDA DEL TIEMPO de J.P. Prtiestley, amb direcció d’Albert Trífol.
17/10/1971 – MUSEU MUNICIPAL. Brillant actuació de la Secció Juvenil de Museu , on van actuar el Trio Arturo, Joan-Enric e Isabel, el pianista Emilio Diaz. També es va representar l’obra de teatre, CÀRREC DE CONCIÈNCIA.
24/10/1971 – ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). El quadre escènic de l‘entitat va representar la comèdia d’Alejandro Casona, ELS ARBRES MOREN DRETS.
30/10/1971 – MUSEU MUNICIPAL. Amb motiu de l’ inauguració del curs a l’Escola de Música , es va celebrar un concert protagonitzat pel SEXTETO DE LA O.N.D. de Madrid.
El Círcol Catòlic va fer públic un acord on institueix uns Premis Anuals, entre els que figurava el “PREMIO BORRÁS en atención al enriquecimiento del patrimonio teatral que significó la aportación personal del ilustre badalonés a la mejor representación teatral (considerada en su complejidad de elementos y teniendo en cuenta la obra representada) presentada durante el año en Badalona”.
31/10/1971 – CENTRE P. SANT JOSEP. Representació a càrrec del Grup Xaloc de Mataró de l’obra BALADES DEL CANT I DE LA FAM, dins la promoció cultural de la Caixa d’Estalvis de Sabadell.
31/10 i 01/11/1971 – CÍRCOL CATÒLIC. Un grup d’amics, partint d’una iniciativa d’en Jeroni Vives es va representar l’immortal obra DON JUAN TENORIO de José Zorrilla, que va ser dirigida per l`’Albert Trífol.
Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer
Comentaris recents