ON PODEM ANAR?

Què podem veure:

Divendres 19 de juliol, a les vuit del vespre, a l’escenari del Cor de Marina, el Nucli Teatre presentarà una lectura dramatitzada de textos de la Cia. T de Teatre, que porta per títol HISTÈRIQUES, amb adaptació i direcció de Felicitat Arqué i interpretació de Cristina L. Amdurell, Joana Domingo, Olga Galvany, Sandra Santamaria i Nunu Suàrez. 

 Festival de cançons, versions i temes propis que fusionen la dolçor i el cant de la veu de Yolanda Bretó amb la guitarra apassionada i eclèctica d’Alexis Bass. Una proposta que tindrà lloc, divendres 19 de juliol, a dos quarts de nou: visita guiada a l’Anís del Mono i a les nou del vespre, el concert corresponent a les Nits d’Estiu del Museu,  a la fresca del pati de la fàbrica, a càrrec de Canela N’Drama.  El so d’una havanera i la gresca rumbera d’una revetlla d’estiu són sempre una trobada única i irrepetible que no els fa guanyar fans, sinó molts friends!

Els Vespres a la Fresca que organitza l’AV del Centre, al seu pati aquest  dissabte 20 de juliola les vuit del vespre, oferirà l’actuació de la Cia. Del Nord, amb l’obra original de l’autor i director Marc Torrecillas, en la qual participen com actors Berta Bahr, Edgar Moreno i Marc Torrecillas. 

Dissabte 20 de juliol, a partir de les quatre de la tarda, a l’Escorxador, organitzat per La ROTLLANA I  LATIR Festivalmés de 8 hores de programació musical per celebrar les músiques llatinoamericanes i la visibilitat, circulació i difusió de la comunitat artística i cultural llatinoamericana.

Des del Perú arriben CHAPILLACS amb la seva gran cúmbia psicodélica. 

Des de Colòmbia  hi haurà un dels grups revelació del folclor a Colòmbia, ENKELÉuna banda de dones en lluita contra el masclisme i en peu de treball per les músiques tradicionals.

També hi estarà representada Argentina, amb una banda de Mendoza pionera de la cúmbia digitalFAAUNA.

Igualment formarà part del festival el grup argentí SIN SODA, banda resident a Barcelona.

Des de Xile, i també residents a Barcelona, gaudirem, com a convidada, de la banda OXI,

Des de Colòmbia, residents a Barcelona, la banda guanyadora per convocatòria oberta: LA REVOLUCIÓ GUAPACHOSA 

Badalona també aportarà el seu talent local amb ELS PISTOLERS DE LA PAZ, i finalment, 2 Dj’s sets tancaran el dia: des de Mèxic, SO SAN FRANCISCO Dj Set, i des de Colòmbia, LA KA.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué