BADALONA S’INCORPORA AL CICLE GAUDÍ

L’entrada al Cicle Gaudí és fruit de l’acord entre els teatres municipals i l’Acadèmia del Cinema en Català i permetrà veure filmografia catalana recent a un preu ajustat

La ciutat de Badalona s’ha incorporat des d’aquest més a la xarxa de poblacions que exhibiran un film de cinema català dins del Cicle Gaudí. La iniciativa es durà a terme gràcies a la col·laboració de l’empresa municipal que gestiona els teatres amb l’Acadèmia de Cinema en Català.

El pròxim dimarts 19 de setembre, a les 12.15 hores, al Teatre Principal (carrer de Francesc Layret, 41), es farà una roda de premsa per presentar aquest cicle que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; i de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola.

El Cicle Gaudí permet accedir al visionat d’una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent a un preu molt ajustat. A Badalona el tercer dijous de cada més, el Teatre Principal a les 20.30 hores, acollirà un passi de pel·lícules de cinema fet a Catalunya.

El calendari i les pel·lícules que es projectaran pròximament és el següent:

• 21 de setembre, “Incerta Glòria”

• 25 de novembre “Estiu 1993” que ha estat seleccionada per representar Espanya als Òscars d’aquest any

• 16 de novembre, “Brava”

El preu de l’entrada és de 4,50 € La venda s’efectuarà a través dels canals habituals com la pàgina web de Ticketea.com i la taquilla del Teatre.

Per a més informació podreu visitar la pàgina web del Cicle Gaudi (http://ciclegaudi.cat/ ) i la del Teatre Zorrilla (http://www.teatrezorrilla.cat/) .

Badalona, 13 de setembre de 2017