Badalona, 8 de juny de 2020

Benvolguts socis i amics en el Teatre:

Fa gairebé tres mesos que no tenim cap contacte amb vosaltres, a part d’alguns enviaments que fem de recopilacions d’antigues representacions, però el nostre treball junt amb el d’alguns col·laboradors és constant, ja que en aquests pròxims dies es farà públic el veredicte de XII Premi de Teatre Breu Andreu Solsona 2020, del que se’n van rebre 23 textos per participar-hi.
Pel que respecte als teatres públics badalonins, el personal de Badalona Cultura S.L., està immers des del primer dia del confinament, a solucionar totes les representacions contractades perquè es puguin fer efectius a partir del proper del mes de setembre, segons la legislació que estigui establerta en aquell moment. Últimament sabem que s’estan solucionant el tema dels abonaments i entrades comprades amb anticipació.
Per la nostra part, a partir del setmanari GENT NOVA (1899-1918), que es troba digitalitzat a l’Arxiu de revistes catalanes antigues i a la publicació per part del Museu Municipal de la nostra ciutat de la digitalització de EL ECO DE BADALONA (1868-1869 i 1879-1936), que es pot trobar a la web del mateix Museu, estem procurant subministrar a Badalona Cultura S.L. l’historia del Teatre Zorrilla i dels teatres públics badalonins.
Volem manifestar, que sobre aquest treball, admetem qualsevol suggeriment o col·laboració que qualsevol persona vulgui aportar.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA DE BADALONA