EL GREC 2017  (4)

   13 de juliol, a dos quarts de nou i a l’Auditori, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, sota la direcció d’Evan Ziporyn, interpretarà la BOWWIE SYMPHONIC – BLACKSTAR IN CONCERT.
   Un cantant i pianista nord-americà John Pizzarelli, acompanyat d’altres destacats músics, actuaran a la sala Barts, el dia 13, a les nou del vespre, interpretant un treball que porta per títol: JOHN PIZARELLI MEETS SINATRA…
Els dies 13 i 14 de juliol, al Teatre Grec, a dos quarts de nou, es presentarà la producció d’ Anestis Azas i Prodromos Tsinikoris, CLEAN CITY, amb dramatúrgia de Margarita Tsomous, en la que quatre dones de diferents nacionalitats ens conviden a compartir les seves experiències i ens mostren els canvis radicals que ha experimentat el món del treball a Grècia en els últims anys.

En el Sant Andreu Teatre – saT!, els dies 13 i 14 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, Taiat Dansa presentarà MAN RAY, la relació fetitxista del fotògraf i les seves muses, sota la direcció de Meritxell Barberà i Imma Garcia.
Els dies 13, 14 i 15, la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors, acollirà l’actuació de Constanza Brncic, amb el seu espectacle WHAT IS THE WORD, l’últim poema de Samuel Beckett, que cohabita amb la peça musical Triadic Memories, de Morton Feidman.

Jazz a la sala Jamboree, els dies 13, 14 i 15, a dos quarts de deu del vespre, amb l’actuació de Zalon Thompson i la seva banda ZALON SOUL BAND.
   Circ a la Plaça Margarita Xirgu, dels dies 13 al 16 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre amb la presència del circ Ronaldo, amb el seu espectacle FIDELIS FORTIBUS. Un espectacle per a públic a partir de 12 anys.
També del 13 al 16 de juliol, el Teatre Lliure de Montjuïc, a les nou del vespre, presentació d’HISTÒRIES D’ISTAMBUL, A CONTRAPEU, de Yesim Özsoy. Dotze personatges mostren mitjançant un seguit d’històries i amb un ritme marcat per la música otomana, la vida d’una ciutat que fa de frontissa entre continents i cultures. Espectacle dirigit pel badaloní Joan Arqué Solà.

   MOS MAIORUM (el costum dels avantpassats), un espectacle de teatre documental que es representarà del 13 al 16 de juliol, a l’Antic Teatre, als horaris habituals, creat per Ireneu Tranis, Alba Valldaura i Mariona Naudín.
ANITA ZENGEZA
, Una cantant de Zimbabwe que es va instal·lar a Barcelona i va esdevenir una cantautora que, avui, tothom admira per la seva veu expressiva i plena de matisos emocionals i per la seva fusió de ritmes africans, actuarà a la sala Barts, divendres 14, a les deu del vespre.

Jaume Arqué