EL GREC 2017  (5)

Segueix la seva marxa la maratoniana programació del Grec 2017 i el dissabte 15 de juliol, a les deu del vespre, les portes del Teatre Grec s’obriran per veure l’actuació de FERMIN MUGURUZA & MICAELA CHALMETA BIG BAND.

Actuació d’una gran referència dels sons més clàssics de la música cubana com és RAY CUZA & SEPTETO SAZONANDO DE CUBA I TELVA ROJAS, al Harlem Jazz Club, dissabte 15, a les nou del vespre.

Els dies 15 i 16, a la sala Maria Aurèlia Campmany del Mercat de les Flors, la companyia La Petita Malamaluga, presentaran un espectacle pensat per a nadons i les seves famílies, amb el títol de MY BABY IS A QUEEN, en dobles sessions, a les cinc i a dos quarts de set de la tarda.

El Jamboree presentarà diumenge 16, a les vuit i a les deu del vespre, l’actuació de BIEL BALLESTER TRIO & convidat, en una sessió de jazz manouche a càrrec d’un dels millors intèrprets actual d’aquest estil.

TEMPO DE LUZ, és l’espectacle de flamenc que protagonitzaran Carmen Linares, Arcàngel i Marina Heredia, diumenge 16, a les deu del vespre al Teatre Grec. Tres grans veus del flamenc que recorren és de les formes més tradicionals del flamenc als estils més innovadors i avantguardistes.

La sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors, 16 i 17 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, presentarà EL BUIT, un espectacle de la Cia. Estampades i Cia. Impàs, sota la direcció de Sergi Ots.

La casa Milà – La Pedrera, s’adhereix al circuit del Grec 2017, presentant VENTURA, de Cristina Clemente, del 16 al 20 de juliol, a dos quarts de deu del vespre. Un pis de la Pedrera es converteix en escenari d’una peça de petit format, una experiència de teatre de proximitat portada a l’extrem amb direcció de Victor Muñoz.

El 17 de juliol, a les deu del vespre, el Teatre Grec serà escenari d’un concert a càrrec de MISHIMA i JOAN MIQUEL OLIVER, dos dels projectes més destacats de l’escena musical independent en català comparteixen escenari en una nit excepcional en què interpretaran temes dels seus treballs més recents.

TALIB KWELI, artista nord-americà nascut a Brooklyn (Nova York) i tota una eminència en l’escena del rap actual, estarà present dilluns 17, a dos quarts de deu del vespre,  a la sala Barts.

L’endemà, la mateixa sala Barts, serà l’escenari a les nou del vespre, de l’actuació d’ATERCIOPELADOS, un conjunt que ofereix una barreja de bon rock, elements electrònics i sons procedents de la música tradicional llatinoamericana i, en concret, colombiana.

JAUME ARQUÉ