EL GREC  2017    (6)

Nova nit de jazz al Jamboree, amb actuació el dimarts 18 de juliol, en sessions a les vuit i les deu de la nit, d’un conjunt format pel guitarrista de Ketama, el contrabaixista de Bebo Valdés i el percussionista d’Enrique Morente, en l’espectacle titulat: JOSEMI CARMONA & JAVIER COLINA FESTURING BANDOLERO: DE CERCA.

El dies 18 i 19 de juliol, el Sant Andreu Teatre – saT!, serà l’escenari que aculli una nova producció de la companyia de titelles L’Estenedor Teatre, per públic de més de 6 anys, en sessions a dos quarts de set de la tarda, amb el títol d’ EL FABRICANT DE PORS.

A la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors, es presentarà del 18 al 20 de juliol,  a les vuit del vespre, ONES, un espectacle nascut de la ment d’ONA BENEÏT i interpretat per ella mateixa, sota la direcció de Joan Fullana.

La Kompanyia Lliure amb Pau Carrió al front, presentaran NIT DE REIS, de William Shakespeare, del 18 al 21 de juliol, a l’escenari del Liure de Gràcia, Un nou repte dels joves actors i actrius que integraran en els pròxims tres anys la Kompanyia Lliure. Els embolics causats per aquests canvis de gènere donen peu a una història feta de disbauxa, festa, desconcert, separacions forçades, venjança, burla, ambigüitat, llàgrimes de riure i llàgrimes de tristesa…

UTOPIA, és el títol que és representarà a la Sala Hiroshima, del 18 al 20 de juliol, a les 21 hores. Es tracta d’un text a partir de la biografia d’un personatge visionari, el muntatge guanyador del premi Adrià Gual que investiga el concepte d’utopia com a motor del canvi social, quina dirección es obra de Pau Masaló.

En doble sessió  a les vuit i a les deu del vespre, nova vetllada de jazz flamenc, amb l’espectacle VUELO FLAME NCO, protagonitzat per Agustín Carbonell “El Bola” & Javier Colina feat. El Bandolero, els dia 19 de juliol, a la sala Jamboree.

 Sala Barts, dimecres 19 de juliol, a les nou del vespre, concert-recital que tindrà com a protagonista MARIA GADÚ, la nena prodigi de la música brasilera, tal com es conexia, ja ha trobat la seva pròpia veu i segueix la seva carrera ascendent.

Una actriu i una pianista han escrit i compost una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral-lel a la canço de denúncia. Un cabaret com els d’abans, però d’avui, i en clau de dona. Aquesta és la base de l’obra CABARETA, que es representarà a la Sala Muntaner, des del dia 19 fins al 30 de juliol, als horaris habituals, amb direcció de Joan MarIa Segura.

OKLAHOMA, un text de Franz Kafka, és el punt de partida d’una sàtira explicada amb un llenguatge escènic, poètic i visual, quina dramatúrgia i direcció van a càrrec de Gemma Beltran, Les representacions seran els dies 19, 20 i 21 de juliol, al Teatre Lliure de Montjuïc – Espai Lliure, a les nou del vespre.

L’Antic Teatre, els dies del 20 al 23 de juliol, a les nou del vespre i a les vuit el diumenge, serà escenari de l’obra A LA BELLESA, quina autora i directora Marta Galán pren enguany el relleu del projecte artístic i comuniai amb les veines del Casc Antic.

 JAUME ARQUÉ