EL GREC  2017  (8)

La carismàtica Lucrecia, el pianista cubà Ramon Valle, el percussionista neerlandès Nil Fischer i el baixista cubà Yelsi Heredia, presentaran a Jamboree, presentaran el seu treball AMÈRICA, COMO TE ADORO, el dia 25, en doble sessió a les 20 i 22 hores.
Amb la participació de: Sabor de Gràcia, Chacho, Maruja Garrido, Rumba Tres, Peret Reyes, Los Amaya, Johnny Tarradellas, Manel Joseph (Orquestra Plateria), la Pegatina, Joan Garriga, Yumitus i Gertrudis, entre d’altres, la rumba serà protagonista d’una nit de música dedicada als Jocs Olímpics del 1992, en la commemoració del vint-i-cinc aniversari, amb un espectacle que porta per títol: RUMBEROS, PUGIN A L’ESCENARI, el dia 25 de juliol, a les deu del vespre, al Teatre Grec.

La coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2016, MOARÉ, serà representada per quatre ballarins i ballarines i tres músics, segons una idea d’Ariadna Monfort, els dies 26, 27 i 28 de juliol, a les nou del vespre, a la sala Hiroshima.

BETH HART, la cantant i compositora nord-americana, una de les veus més respectades del món del blues, actuarà el dia 26 de juliol, a les 21 hores a la Sala Barts.

La nova generació del swing representada per SAPHIE WELLS & THE SWING CATS, estarà present el dia 26 de juliol, en doble sessió a les 20 i 22 hores, a la sala Jamboree.
El llaütista i multi instrumentista YANNIS PAPAIOANNOU i el grup ASÍKIDES, dedicats als sons tradicionals grecs oferiran una actuació, amb la col·laboració de la cantant grega CHRISTIANA VLANTI. Actuaran el dia 26, a dos quarts d’onze, a la sala Harlem Jazz Club.

A FUGIT, una idea de la Cia. Kamchàtka, on els mateixos espectadors es converteixen en protagonistes d’una fugida que els farà redescobrir, des d’una perspectiva insòlita, la ciutat i els qui l’habiten. Se n’adonaran de seguida els espectadors que participin en aquesta experiència teatral en moviment. Caldrà seguir els integrants de la companyia, uns personatges que apareixen i desapareixen i que semblen tenir-ho tot previst. L’espectacle tindrà la seva sortida des de les taquilles del Mercat de les Flors i passarà per carrers i places del Poble Sec, en sessions a les 16’ 30 i a les 20 hores dels dies 26 i 27 de juliol.
Espectacle itinerant. No recomanat per a menors de 7 anys.
Aquest espectacle no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
S’aconsella que es vagi amb sabates còmodes per caminar.

Un artista singular com és James Thierrée i la seva Compagnie du Hanneton ha sabut crear el seu propi llenguatge a partir de la fusió d’arts escèniques diverses, porta a Barcelona una història que s’adreça a petits i grans, amb el títol de LA GRENOUILLE AVAIT RAISON, que es representarà els dies 26 i 27 de juliol, a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure.

METÁ METÁ, que en ioruba vol dir “tres en un”, combina diversos gèneres musicals brasilers, però especialment aquells que connecten amb les arrels africanes del país. Tornen a Barcelona, el dia 27 de juliol, a les 21,39 hores, a la sala Jamboree

JAUME ARQUÉ