Badalona, 22 de novembre de 2021

FA CINQUANTA ANYS…

Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes de novembrede 1971

01/11/1971 – MUSEU MUNICIPAL. Nova presència de l’Agrupació Lírica del Cor de Marina al Museu representant LA DOLOROSA,

07/11/1971 – MUSEU MUNICIPAL. El quadre escènic de l’Orfeó Badaloní va portar el seu muntatge d’ELS ARBRETS MOREN DRETS d’Alejandro Casona a l’escenari del Museu.

14/11/1971 – SOC. L’OLIVA (Canyet). Inauguració de les reformes de la seu social amb un Concert a càrrec de l’ ORFEÓ BADALONÍ.

21/11/1971 – MUSEU MUNICIPAL. La Joventut del Museu va representar el seu nou quadre escènic amb l’obra LES DELICIES DE LA LLAR de Maurice Hennequin amb direcció de Josefina Sabaté i Josep Maria Fora.

24/11/1971 – MUSEU MUNICIPAL. Concert amb motiu de la festivitat de Santa Cecilia amb la participació del baríton Francisco Chico que va interpretar varies composicions acompanyat al piano per Ana Maria Chico. 

28/11/1971 – ORFEÓ BADALONÍ. (CORO DE MARINA). Concert de Tardor amb motiu de la Festivitat de Santa Cecília, patrona dels cantaires, protagonitzat per la massa coral del’entitat.

   CENTRE P. SANT JOSEP. El divertiment per la gent menuda del Centre, Fira d’Infants, va presentar un nou espectacle amb el títol de MAGICS MOMENTS.

   ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Inici de les Festes del Cinquantenari , amb un concert on la massa coral de l’Orfeó, va actuar sota la direcció de Josep Maria Guillén.

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer