• Badalona 6 de desembre de 2019

   FA CINQUANTA ANYS.

   De l’1 al 31 de desembre de 1969

    07/12/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. L’activitat de l’Albert Trifol al Círcol era constant i aquest dia el grup juvenil va representar REBELDE  d’’Alfonso Paso, amb un muntatge que va ser molt digne.

    MUSEU MUNICIPAL. Concert de música coral, lírica i moderna a càrrec de la Societat Coral La Rosa Artiguense, dirigida pel mestre Gassó.

    ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Sessió de CANT I DANSA, a càrrec de la Secció d‘Infants, la Joventut Carmelitana i l’Orfeó Badaloní. 

   08/12/1969 – MUSEU MUNICIPAL. Festival a càrrec de l’Esbart Dansaire de Museu, amb una primera part on un grup de format per varis dansaires, van representar LA FAMILIA PICAROLa la segona part hi va haver un recital de cant i poesia i a la tercera part les seccions infantils i juvenils van fer una exhibició de balls populars.

     COL·LEGI SALESIANS. Un grup format en la seu del col-legi va iniciar-se en el teatre representant l’obra d’Alfonso SastreLA SANGRE DE DIOS.

    ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). El quadre escènic de l’entitat va representar EL MARIT VÉ DE VISITA de Xavier Regás, amb direcció de Joaquim Grífol.

  14/12/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. No hi ha cap dubte que el funcionament del grup juvenil del Círcol era altament positiu com ho demostra el fet de que al cap de   set dies de  l’anterior representació, van tornar aixecar el teló per representar LOS BLANCOS DIENTES DEL PERRO d’Eduard Criado, que va dirigí unes paraules al públic.

     MUSEU MUNICIPAL. Vetllada matinal amb un primera part de cine; a la segona hi va haver l’actuació del conjunt juvenil LOS YOKO i a la tercera part un recital del cantant melòdic ROBERTO amb acompanyament musical.

  A la tarda vetllada de música coral, lírica i moderna a càrrec de la Societat Coral La Rosa Artiguense, amb interpretacions de Rafael Corominas, Juan José Cristo, Patricio Pérez, germans Roser i Francisco Periu i la massa coral de l’entitat.

    CENTRE P. SANT JOSEP. De nou l’Helena i en Pujol, les Barrufetes, en Jaumet i Elles tres, van fer gaudir a la gent menuda d’una divertida tarda, amb l’espectacle de Fira d’Infants amb el títol de 5 ANYS AMB VOLSALTRES.

   21/12/1969  MUSEU MUNICIPAL. Concert de Nadal a càrrec de la massa coral de l’ ORFEÓ BADALONÍ, que va ser dirigit per Josep Maria Guillén.

    CENTRE P. SANT JOSEP. El quadre escènic de l’ Orfeó Badaloní va actuar al Centre representant LA FORASTERA DEL LLACobra escrita, dirigida i interpretada per Joaquím Grífol.

   26/12/1969 – ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Concert Nadalenc al que se’l va titular EL NADAL ARREU EL MÓN a càrrec de la massa coral de l’entitat dirigida pel mestre Josep Maria Guillén.

    CÍRCOL CATÒLIC. Representació dels  que ja era tradicionals els tradicionals PASTORETS.

    CENTRE P. SANT JOSEP. El Grup Piccolo de l’entitat van presenta el show musical BLOCKBASTUR-2que va ser dirigit per Josep Maria Pujol i Josep Viñallonga.
   
  Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer