QU

Badalona 1 de gener de 2020

 FA CINQUANTA ANYS!

 De l’ 1 al 31 de gener de 1970

 01/01/1970 – CENTRE P. SANT JOSEP. Representació a càrrec del grup Arlequí del Centre de l’excel·lent obra de Frederick Durrenmatt PROCESO POR LA SOMBRA DE UN BURROamb direcció de Josep Viñallonga.

  MUSEU MUNICIPAL. Homenatge pòstum a l’Oleguer Solà, amb la representació de l’obra L’AMOR VENIA EN TAXI de Rafael Anglada, dirigida per Antoni Puente.  A la mitja part van tenir lloc uns parlament enaltint la figura de l’Oleguer.

 04/01/1970 – MUSEU MUNICIPAL. El primer actor Francisco Valsacompanyat per Maria Cuadreny, Lina Atienza i Fernando Millet, van interpretar un seguit de fragments d’obres teatrals, amb el títol d’ ANTOLOGIA TEATRAL.

  CENTRE P. SANT JOSEP. Representació d’ ELS PASTORETSa càrrec de l’elenc del Centre de Santa Eulàlia de Vilapiscina.

  ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). El grup escènic de l’entitat va representar LA FORASTERA DEL LLACtext de Joaquim Grífol, el mateix director del grup.

  CÍRCOL CATÒLIC. Actuació de LLUÍS LLACH, quant ja començava a deixar petits els escenaris on actuava

 06/01/1970 – CÍRCOL CATÒLIC. Representació a càrrec del quadre escènic de l’entitat d’ ELS PASTORETS de Josep Maria Folch i Torres amb l’assistència dels REIS D’ORIENT.

  MUSEU MUNICIPAL. Festival organitzat per l’ ESBART BADALONA del Museu, amb l’actuació del mateix esbart, del baríton Josep Comas i el tenor Patricio Pérez.

 11/01/1970  MUSEU MUNCIPAL. Concert a càrrec del Cor Femeni La Trepa que dirigia el mestre Elisard Sala.

 18/01/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Presentació de l’espectacle ARTISTAS I FUTUROS ARTISTASdirigit pel mestre Espeita i presentat per Pedro Soriano. 

  ESCOLES SALESIANES. El quadre escènic de les escoles va representar l’obra de Victor Ruiz Iriarte EL CAFÉ DE LAS FLORESamb direcció de Manuel Torrecillas.

  CENTRE P. SANT JOSEP. Festa per la gent menuda amb l’espectcla de FIRA D’INFANTS, que va anar dedicada als nens d’ASPANIN i que es va titular FEM MÚSICA.

  ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA)Presentació matinal d’un festival de música moderna amb el títol de SAPASTRESamb la promesa que serveixi pel descobriment de nous conjunts.

  25/01/1970 – CÍRCOL CATÒLIC. El grup juvenil va representar l’entitat en el Concurso provincial de Teatro de la O.S. de Educación y Descansorepresentant JUEGO DE NIÑOS de Victor Ruiz Iriarte, amb direcció d’Albert Trifol.

  MUSEU MUNICIPAL. Nova edició de les Pinceladas Líricas que organitzava Josep Comas amb l’actuació de Josefina Cubells, José Bellido, Ramon Pastor i Conchita Tomás, que van interpretar fragment de la sarsuela KATIUSKA i també va actuar el conjunt melòdic JAUME, ANNA I JORDI. 

  CENTRE P. SANT JOSEP. Presència a l’escenari del Centre del quadre escènic de l’Orfeó Badaloní, que va representar LA FORASTERA DEL LLAC, obra original de l’actor, director i autor Joaquim Grífol.

 

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer.