Badalona, 1 de març de 2020

FA CINQUANTA ANYS!

 De l’1 al 31 de març de 1970

 01/03/1970 – MUSEU MUNICIPAL. El quadre escènic de la Societat Cultural L’Oliva de Canyet, va representar JO SERÉ EL SEU GENDRE  de Jaume Vilanova, amb direcció de Ramon Biayna.

 08/03/1970 – CENTRE P. SANT JOSEP. L’entremès dels germans Quintero, MAÑANA DE SOL i LAS MEDALLAS DE SARA DOWEY de J.M.Barrie, van ser les obres representades pel grup Arlequí del Centre amb direcció de Josep Viñallonga.  

 15/03/1970 – CÍRCOL CATÒLIC. Segons el programa de mà, la Dramàtica de l’entitat  va presentar l’obra de Juli Manegat ELS NOSTRE DIES, amb direcció d’Albert Trifol.

  MUSEU MUNICIPAL. Nou programa d’ Artistes y Futuros Artistas amb l’actuació de Nuri Masip, Tony de Soto, Sylvia i Maria del Carme Ramos, que havia estat la guanyadora de la V Festival de la Canción de Badalona.

 19/03/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Festival de dansa a càrrec de l’Esbart Badalona del Museu en honor de tots el socis i simpatitzants que celebraven la seva onomàstica.

  CENTRE P. SANT JOSEP. Nova representació del grup Arlequí del Centre amb la posada en escena  de UN BARRET DE PALLA D’ITALIA, d’Eugène Labiche, amb direcció de Josep Viñallonga.

 22/03/1970 – ESCOLES SALESIANES. Nova representació del grup de teatre de l’escola va representar l’obra de Jorge Llopis, SUSANA QUIERE SER DECENTE, dirigida per Manuel Torrecilla.   

 23/03/1970 – MUSEU MUNICIPAL. A la Sala d’Actes Pregó de Setmana Santa a càrrec d’ Antonio Carrasco García, delegat Comarcal Sindical, amb un concert de L’ORFEÓ BADALONÍ com acte final.

 Recopilat per Jaume Arqué