Badalona 7 de juny de 2020

FA CINQUANTA ANYS

De l’1 de juny al 31 d’agost de 1970

Com que l’activitat no vaser molta hem adjuntat tres messos

07/06/1970 – MUSEU MUNICIPAL. José Ramon Bona va presentar l’espectacle Lirica Musical, amb l’actuació de Maria Pilar Segura, Maria Dolors Lafitte, Juan Gual i Ricardo Mayral, acompanyats al piano pel mestre Espeita.

14/06/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Concert en el van intervenir Maria Carrascosa, Victòria Freixa, Rosa Serna, Agustí Pallejà i Agustí Vilaseca, destacats  cantants badalonins acompanyats al piano pel mestre Josep Maria Guillen, a més de l’actuació de la Rondalla Badalona, que dirigeix Domingo Puig.

17/06/1970 – JARDINS DEL MAS RAM. La Fundació Pere Vergés va organitzar un concert dintre del II Ciclo de Conciertos Amigos de Mozart, a càrrec de l’Orquestra Amics dels Clàssics, dirigida per Joan Palet Ibars

21/06/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Nova presentació del programa Artistas y Futuros Artistas, presentats pel mestre Espeita.

28/06/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Última representació de Pinceladas Líricas amb l’actuació de Josefina Cubells, Maria D. Berneda, Josep Comas, José Tur, José Rius i Francisco Quilez, acompanyats al piano per Lluís Busquets.

05/07/1970 – MUSEU MUNICIPAL. Clausura de temporada on van actuar els rapsodes Joan Riera i Francesc Vert, la Secció Infantil de l’Esbart Badalona, el mag Max-Well, els joves actrius i actors de l’Esbart, els barítons Josep Comas  i Ramón Pastor acompanyats pel mestre Lluís Busquets i el cantant melódic Roberto.

26/07/1970 – PATI DEL CARME. Enmig del programa de les Festes del Carme, el joves de la Joventut Carmelitana van representar JOC DE TAUL, d’Enric Ortembach, dedicada al qui va ser el seu director Carles Rodés, mort feia poc.

14/08/1970 – PLAZA DE LOS CAÍDOS (LA PLANA). Inici de la Festa Major amb un Festival folklòric protagonitzat per l’ ESBART BADALONA del Museu Municipal acompanyat per la COBLA SABADELL.

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer

Llegiu interessants articles de teatre a la web, Amics del Teatre Zorrilla: escena.cat/badalona