Badalona 27 de desembre de 2020

FA CINQUANTA ANYS

Aquesta va ser l’oferta escènica  del desembre de 1970

06/12/1970 – ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Celebració del Dia del Cantaire que va acabar amb un concert de tots els components del cors de l’ ORFEÓ BADALONÍ.

  MUSEU MUNICIPAL. Presentació de la jove concertista IMMACULADA  REACASENS  JOFRE, que a pesar de la seva deficiència visual era una realitat enfront el piano.

8/12/1970 –   MUSEU MUNICIPAL. A la sala d’actes es va celebrar un festival juvenil on van actuar el Conjunt Mirlos, Núria Martinez, Grup Teatral C.I.M., Rita Cano, Andrea i l’Esbart Badalona.

13/12/1970 – CÍRCOL CATÒLIC. La companyia professional del Teatre Capsa de Barcelona, va representar LA VENTAFOCS de Josep Maria Folch i Torres. En el repartiment de l’obra figuraven Lluis Marco i Albert Trifol.

    ESCOLES SALESIANES. Al Teatre de les escoles va tenir lloc un Festival de Música Moderna on hi van participar Bétulos i Juan & Antonio, Roberto, Mimitas, Dioni, Rita Cano, Doris, Maria Angeles, Maria Carmen Cortés i Victor Balaguer, sota la direcció musical de Rosario Vilanova.

  MUSEU MUNICIPAL. Nou espectacle de ARTISTA Y FUTUROS ARISTAS, amb el mestre Espeita i presentat per Pere Soriano.

19/12/1970 – CASINO DE BADALONA. A favor de la guarderia Sant Roque es va representar el POEMA DE NADAL de Josep Maria de Sagarra i també va tenir lloc l’actuació del Grup Barcelona Isuñana.

20/12/1970 – PAVELLÓ SANT JOSEP. Es va celebrar el VI ANIVERSARI  del moviment infantil  Fira d’Infants amb un important èxit de públic.

  MUSEU MUNICIPAL. Concert Nadalenc de l’ ORFEÓ BADALONÍ amb direcció del mestre Josep Maria Guillén.

  SALA DEL CARME. Festival d’Esbarts Dansaires.

  SOC.CORAL LA BADALONENSE (SALA GALAXIA). Celebració de la Festa dels Jubilats, amb l’actuacio de FALSTERBÓ 3, Antoni Codina, Rosa Codina, QUIM I ELLES I Rosa Serna.

  22/12/1970 – PARRÒQUIA DE SANT JOSEP. Patrocinat per la Caixa Laietana va tenir lloc un extraordinari concert de la CORAL SANT JORDI, sota la direcció del prestigiós director Oriol Martorell, amb un èxit de públic esclatant.

25/12/1970 – CÍRCOL CATÒLIC. La tradicional representació del dia de Nadal la portar a terme el grup juvenil  de l’entitat representant VACACIONESde Juan Albornoz, amb direcció d’Albert Trifol.

  COOP. EL HOGAR (Morera). La Secció de teatre de l’Orfeó Badaloní, va representar MARIA ROSA, amb direcció de Joaquim Grífol.

26/12/1970 – CENTRE P. SANT JOSEP (Pavelló). Formant part d’un interessant concert de jazz va actuar al pavelló del  Centre, la cantant NÚRIA FELIU, acompanyada d’una sèrie de rellevants músics del gènere.

  CÍRCOL CATÒLIC. Com cada any hi va haver PASTORETS al Círcol, representats pel grup de la Joventut Carmelitana, dirigit per  Josep Mola.

  PARES CARMELITES. També es van representar PASTORETS a càrrec de l’animós grup de la JOVENTUT CARMELITANA.

27/12/1970 – CENTRE P. SANT  JOSEP.  Al Centre hi va haver espectacle juvenil amb diferents escenificacions musicals, que van donar cos a l’espectacle CITA AMB BLOCKWASTUR.

  COOP. EL HOGAR. Concert  de  Nadal a càrrec de l’ ORFEÓ BADALONÍ.

  SALA DEL CARME. Representació d’ ELS PASTORETS a càrrec de l’elenc de la Joventut Carmelitana.

            Recull fet per Jaume Arqué i Ferrer