Badalona 29 de desembre de 2021

FA CINQUANTA ANYS…

Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes de desembre de 1971.

05/12/1971 – MUSEU MUNICIPAL. A la sala d’actes es va presentar el quadre escènic de l’Esbart Badalona, i per iniciar-se van representar PROHIBIDO SUICIDARSE EN PRIMAVERA d’ Alejandro Casona.

  ORFEÓ BADALONÍ. L’elenc de l’entitat va representar amb motiu de la commemoració del centenari del naixement d’Ignasi Iglesias, la seva obra LA LLAR APAGADA, de Ignasi Iglesias.

  CENTRE P. SANT JOSEP. El Grup Arlequí del Centre va representar el text de HISTORIES PARA SER CONTADAS d’ Oswaldo Dragún, amb direcció de Josep Viñallonga.

  CIRCOL CATÒLIC. Festival cultural organitzat per l’Esbart Albada  amb l’ intervenció del ballet de Maria Lluïsa Quintana, conjunt folk del Col·legi de Sant Andreu i el mateix Esbart Albada.

08/12/1971 – MUSEU MUNICIPAL. L’Agrupació Lírica del Coro Marina, va representar la sarsuela del mestre Sorozábal LA DEL MANOJO DE ROSAS, amb direcció de Joaquim Grífol i després va actuar el baríton Josep Comas, interpretant varies romances.

 11/12/1971 – CÍRCOL CATÒLIC. Organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament, CONCIERTO DE CANTO, El Tango . Canción en Filarmonía, a càrrec de Jorge Morel, amb Miguel Bordetas (piano), Jorge Ceriotti (bandoneón) i José Cortés (violí).

 12/12/1971 – CENTRE P. SANT JOSEP. Commemoració del 7è ANIVERSARI del moviment de espectacles infantils,  FIRA D’INFANTS amb pastis per tots els assistents.

 19/12/1971 – GALAXIA CLUB. Tradicional homenatge als socis jubilats de la Soc. Coral La Badalonense, amb l’actuació de dúo Quino-Guitart, Antoni Codina, integrants de l’Agrupació Lírica i la Coral Mixta de l’entitat.

 25/12/1971 – CIRCOL CATÒLIC. En la clàssica representació de la nit de Nadal la dramàtica de l’entitat va representar  LA VIDA PRIVADA DE MAMA amb direcció d’ ALBERT TRÍFOL.

26/12/1971 – CÍRCOL CATÒLIC. Representació dELS PASTORETS O L’ADVENIMENT DE L’INFANT JESÚS, de Josep Maria Folch i Torres, a càrrec de la Dramàtica, amb direcció d’un jove Jordi Casals i amb una nova parella de Lluquet i Rovelló formada per Joan Camps i Ramon Barbosa.

 ORFEÓ BADALONÍ. Tradicional Concert de Nadal, on van intervenir tots els cantaires de l’entitat.

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer