Badalona, 21 de gener de 2021

FA CINQUANTA ANYS…

Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes de gener de 1972

 01/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Concert de temes nadalencs a càrrec de totes les corals de l’ ORFEÓ BADALONÍ, i la coral infantil amb direcció de Josep Maria Guillén.

02/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Nova representació de la sarsuela LA DEL MANOJO DE ROSAS, per l’Agrupació Lírica del Coro Marina, amb Marina Monell, Francesc Guirado, Montse Esteve, Maria Rosa Esteve i Pepita Bellosta, entre altres.

06/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Vetllada amb l’Esbart Badalona, representació a càrrec del grup juvenil de l’obra SESE EMPAR d’Agustí Collado.

08/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Patrocinat per la Caixa d’Estalvis de Sabadell, concert a càrrec de la Coral Sant Jordi amb direcció d’ Oriol Martorell.

09/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. El quadre escènic de l’Orfeó Badaloní va representar l’obra DE MES VERDES EN MADUREN, amb direcció escènica de Josep Maria Balaguer.

16/01/1972 – MUSEU MUNICIPAL. El quadre escènic de l’Esbart de Museu que dirigia un jove Jaume Vives,  va representar l’obra de Joaquin Calvo Sotelo LA MURALLA.

29/01/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. Amb motiu de la festivitat de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, un grup de periodistes badalonins dirigits per Agustí Falcó, van representar UN EMBOLIC DE FAMILIA.

30/01/1972 – CINE VERBENA. Organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament va actuar la companyia Los Títeres de la Secció Femenina, que va representar FARSA INFANTIL DE LA CABEZA DEL DRAGÓN, de Ramón del Valle Inclán, amb direcció d’Alejandro Ulloa.

MUSEU MUNIIPAL. El quadre escènic de la Joventut del Museu, va representar  UN MORT SOBRE L’ASFALT, de Lorenzo Gàcia, amb direcció de Josefina Sabaté.

ORFEÓ BADALONÍ. L’elenc de l’entitat, en el local que ocupava del carrer Santa Teresa, va representar UNA HISTÒRIA QUALSEVOL, amb direcció de Joaquim Grífol.

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer