Badalona, 22 de Febrero de 2022

 

FA CINQUANTA ANYS

 

Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes de febrer de 1972

 

05/02/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. Actuació de l’elenc del Centre P. Sant Josep, grup Arlequí que va representar HISTÒRIAS PARA SER  CONTADAS d’ Oswaldo Dragún.

 

06/02/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Representació a càrrec de l’elenc de l’Orfeó Badaloní de l’obra D’AQUESTA AIGUA NO EN VEURÉ de Josep Maria Folch i Torres, amb el tàndem directiu de Josep Maria Balaguer i Joaquim Grífol.

CENTRE P. SANT JOSEP. Seguia l’èxit en les vetllades per infants del moviment  FIRA D’INFANTS, esgotant-se les entrades una vegada més.

 

13/02/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Recital de Ballet Clàssic i  Flamenc, organitzat per l’escola d’ Emi Vivas.

SALA DEL CARME. El grup de teatre de la Joventut Carmelitana va representar l’obra d’Alfonso Paso LAS BUENAS PERSONAS.

 

19/02/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. El grup de teatre de la Cooperativa Pau i Justicia dle Poble Nou de Barcelona, va representar HISTORIES D’ACI I D’ALLÀ.

 

20/02/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Nova vetllada de ballet, aquesta vegada protagonitzada per les alumnes de l’escola que dirigeix Maria Lluïsa Quintana.

JARDINS DE LA TORRE ARNÚS. Organitzat per Centre de Catequesis de Barcelona, amb actuació de L’ESBART ALBADA.

COR DE MARINA. L’ Agrupació Lírica de l’entitat va portar a terme una representació concertant de LA TABERNERA DEL PUERTO, amb Maria Monells, Pepita Bellosta, Joan Segarra, Agustí Pallejà i altres, que va tenir una formidable acollida pel públic.

 

27/02/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. Nova participació de la Secció Dramàtica del Círcol al VII Concurso de Elencos Teatrales de la O.S. Educación y Descanso amb la representació d’ EDIPO EN HIROSHIMA de Luigi Candini, en versió espanyola de A. Lozano Borroy i direcció d’Albert Trifol.

 

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer