Badalona, 22 de marzo de 2022

FA CINQUANTA ANYS…

Aquesta va ser l’oferta per els badalonins, el mes de març de 1972

05/03/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Segons la premsa de l’època, es tornava a anunciar per aquell diumenge l’obra D’AQUESTA AIGUA NO EN BEURÉ a càrrec de l’elenc de l’Orfeó. Desconeixem la veritat.

  CENTRE P. SANT JOSEP. Dia complert amb FIRA D’INFANTS, amb mati amb dues pel·lícules al Cine Nou i a la tarda espectacle infantil  al Centre amb el títol de HI HAVIA UNA VEGADA…, el que va fer que la mainada ho passes força bé tot el dia.

 

06/03/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. Matinal en dilluns amb una representació extraordinària de teatre infantil a càrrec de la Secció Femenina de Santa Cruz de Tenerife, que va representar ¡HERODOTO, QUE FANTÁSTICO AMIGO!

 

12/03/1972 – PAVELLÓ SANT JOSEP. El grup N.G.T.U. (Nou Grup de Teatre Universitari), va representar l’obra d’Alexandre Ballester CAP CAP CLAR CAP AL CAP DEL REPLÀ, amb més de vint actors a l’escenari.

MUSEU MUNICIPAL. Presentació del mestre Espeita, d’un variat i atractiu espectacle de música i cant.

 

17/03/1972 – TEATRE CINE VERBENA. Nova representació de la Companyia Municipal de Teatre, que va representar LA CABEZA DE UN TRAIDOR de Roberto Bolt, en versió de Luis Escobar i amb direcció de Josep Viñallonga.

 

18/03/1972 – CÍRCOL CATÒLIC. A càrrec de l’Agrupació Lírica del Cor Marina es va representar la sarsuela LA TABERNERA DEL PUERTO, del mestre Sorozábal, amb interpretació d’Agustí Pallejà, Maria Rosa Estévez, Joan Segarra, Asensió Lázaro, Maria Monell , Pepita Bellosta i Francesc Guirado. La direcció musical va ser de Enric Bañuls i l’escènica de Josep Maria Pujol.

 

19/03/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Actuació del Grup de Teatre Nuevas Raíces De la Delegació de Juventut, amb l’obra d’Alfonso Paso  A LA CAZA DE LA EXTRANJERA.

 

26/03/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Després d’una dissertació sobre la Setmana Santa a càrrec del canonge de la Catedral de Sevilla, Javier Alert i amb motiu del pregó, hi va haver un concert de música sacra interpretat per l’Orfeó Badaloní, dirigit pel mestre Josep Maria Guillén.

 

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer