Badalona, 1 de juny de 2018

FA CINQUANTA ANYS…

De 1 al 30 de juny de 1968

02/06/1968 – MUSEU MUNICIPAL. Actuació del cantant badaloní SERGI, finalista i guanyador en varis festivals de la cançó moderna, acompanyat de l’orquestra Harry Black i la cantant Desirée.

08/06/1968 – MUSEU MUNICIPALConcert  organitzat per l’Orquestra de Cambra de Badalona, amb l’actuació de l’ Orquestra de Càmara Amics dels Clàssics , dirigida per Joan Palet.

09/06/1968. CAMP D’ESPORTS DEL C.P. SANT JOSEP. Organitzat per Fira d’Infants i per Colònies d’estiu, es va representar a càrrec del grup l’Oliba del CICF, una de les companyies que més destacaven en el món de teatre per infants, representant EL METGE A GARROTADES, de Molière.

  CÍRCOL CATÒLIC. Un grup de jovent de l’entitat amb Josep Maria Estévez al capdavant, van representar  ASSAIG GENERAL de Josep Escobar,  a benefici de les colònies d’estiu.

  MUSEU MUNICIPAL.  Concert organitzat per l’Esbart del museu, amb la Rondalla Cultural de Badalona, dirigida per Domingo Puig, el tenor Agustí Vilaseca i el pianista Jorge Buquet.

12/06/1968 – CINEMA VICTORIA. Festival de la Cançó Catalana amb l’actuació de TETE MONTOLIU i JOAN MANUEL SERRAT, van ser que presentats per Jordi Solà.

ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Concert a càrrec de l’ ORFEÓ GRACIENC.  Als arxius no hi cap més data.

16/06/1968 – MUSEU MUNICIPAL. Festival dedicat a la sarsuela, com a cloenda de la temporada, sota l’organització de Josep Comas, on van participar la majoria de cantants que havien actuar a lo llarg de la temporada.

29/06/1968 CENTRE P. SANT JOSEP. En el camp d’esports del Centre va tenir lloc el XIX Festival de Ballet de les alumnes de l’escola de Maria Teresa Solé, amb l’ intervenció de la secció dramàtica amb direcció de Josep Viñallonga.

30/06/1968 – MUSEU MUNICIPAL. Festival Fi de temporada , amb tota la gent que estava al front de les seccions. Van participar: Joan Riera, Francesc Bert, Josep Comas, Esbart del Museu, Solaz i Cultura, Josep Utesà, Pujó-Temis, Joan Serra i Ramon Ribet.

Jaume Arqué i Ferrer