FA CINQUANTA ANYS !

 del 1 al  31 de juliol de 1968

 Vista la poca activitat d’aquells dies, publiquem la informació que hem trobat als setmanaris que hem tingut accés dels mesos de juliol, agost i setembre.

17/07/1968 – TEATRO ZORRILLA. En doble sessió la Companyia Catalana de Vodevil, va representar L’ADELA HA PERDUT EL DO, de Barilet i Gredy, amb Elisenda Ribas i Paquita Ferrándiz.

14/08/1968 – TEATRO ZORRILLA. La Companyia de Comèdies de Carme Contreras, va representar la comèdia vodevilesca TOT… EN UNA NIT d’Enric Casamitjana.

16/08/1968 – CINE VICTÒRIA. La Festa Major d’agost, anava molt de baixa però l’empresa del Victòria, va tenir arrestos perquè en doble sessió es programés la presència de JOAN MANUEL SERRAT, com a figura central d’un gran recital de cançó catalana, acompanyat de l’actuació de Tete Montoliu, Guillermina Motta, Antoni Parera Font, Glòria i Grup de 3.

17/08/1968 – CINE VICTÒRIA. Va tenir lloc el V Festival de la Cançó de Badalona i la cançó guanyadora va ser Siempre rogar, del mestre José Espeita i va ser interpretada per Maria del Carmen i José Casas. En l’apartat de cançó catalana la cançó guanyadora va ser El poble abandonat de Josep Serracant i Vicenç Sabater, interpretada per Esteve i Enric Vidal.

29/09/1968 – CÍRCOL CATÒLIC. Extraordinari concert a càrrec de l’ORFEÓ BADALONÍ, amb motiu de la festa patronal de l’entitat, amb direcció de Josep Maria Guillén.

Fonts d’informació particulars, Revista de Badalona i Eco Badalonés.

Jaume Arqué i Ferrer.