FA CINQUANTA ANYS

02/02/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Amb un extens repartiment de gent jove, Albert Trífol tenint com a base el l’elenc juvenil de l’entitat, van representar ESTUDIANTINA de Fernández de  Sevilla i Rafael Sepúlveda.

CENTRE P. SANT JOSEP. L’espectacle mensual de la Fira d’Infants, va presentar un nou divertiment per la gent menuda amb el títol de DONEM-NOS LES MANS.

MUSEU MUNICIPAL. Festival de cançons i ballet amb l’actuació de Joaquima Vilaseca, Rosa Serna, Agustí Vilaseca, el duo Jaume i Josep Maria, el pianista Emili Itarte i el ballet clàssic de Cónsol Villaubi.

09/02/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Li va tocar el torn al grup juvenil del Círcol i sota la direcció d’Albert Trifol van representar MADAM VERDOUX d’ Adrian Ortega, en versió d’Antoni Santos Antolí.

MUSEU MUNICIPAL. Concert dedicat al duos de sarsuela amb el protagonisme Pilar Torres, Maria Pilar Segura, Andrés Viñas i Jesús Salvador, acompanyats al piano pel mestre Manuel Cubells.

ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). Primera actuació del grup coral VORA MAR i dels cantants solistes Maria Assumpta Carrascosa, Victoria Ferixa, Maria Rosa Estanyol, Agustí Pallejà i Felip Pera, en UNA TARDA DE MÚSICA, amb direcció d’Esther Martells.

 

14/02/1969 – CINE TEATRE VICTORIA. Doble sessió amb l’actuació del popular cantant MANOLO ESCOBAR, acompanyat de la seva companyia amb l’espectacle PREGONERO DEL PUEBLO.

 

15/02/1969 – COL. SALESIANS. Un grup de ex – alumnes del col·legi es van unir per formar un grup de teatre i la seva primera representació van ser l’obra d’Alejandro Casona LA BARCA SIN PESCADOR.,

16/02/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Josep Maria Alarcón, Anna Maria Mauri i Jordi Oriol van representar l’obra de Jaume Salom EL BAÚL DE LOS DISFRACES, amb direcció del titular de la dramàtica del Círcol, Mario Ruiz.

CENTRE P. SANT JOSEP. Extraordinària representació a càrrec de l’elenc del Centre amb la posta en escena de ANGELINA O EL HONOR DE UN BRIGADIER de Jardiel Poncela, amb direcció de Josep Viñallonga.

MUSEU MUNICIPAL. Recital poètic i de cant, a càrrec de la soprano Ana Taulé acompanyada al piano per Joaquim Palomares i posteriorment recital poètic protagonitzat per Maria Escrihuela de Pich.

21/02/1969 – MUSEU MUNICIPAL. A la sala d’actes del Museu va tenir lloc un Concert organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament a càrrec de l’eminent pianista GIUSEPPE TERRACCIANO.

23/02/1969 – CENTRE P. SANT JOSEP. Dins el Cicle de Teatre Infantil per a nois i noies, matinal perva presentar BREU RECORD DE TIRANT LO BLANC de Maria Aurèlia Campmany a càrrec de l’Escola Dramàtica Adrià Gual.

MUSEU MUNICIPAL. Versió de concert de la sarsuela  EL HUESPED DEL SEVILLANO, a càrrec de Josefina Cubells i Josep Comas. Desprès va tenir lloc un acte de concert amb Teresa Rovira i els senyors Rius, Ribas, Ramis i Tur.

CÍRCOL CATÒLIC. Matinal amb el II Recital Forum, que va tenir de protagonista a MIQUEL CORS  i els DOS+UN.

Recopilat per Jaume Arqué i Ferrer

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posési en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid.