• FA CINQUANTA ANYS!!!

   del 02 al 31 de març de 1969

  02/03/1969 – CENTRE P. SANT JOSEP. Dia gran pels seguidors de la Fira d’Infants, doncs al matí va tenir lloc al Cine Nou una sessió especial de cine projectant-se la pel·lícula El aprendiz de clowm, protagonitzada per Charlie Rivel, omplint-se totalment l’aforament i a la tarda els habituals del Centre van gaudir amb l’espectacle MÉS RIALLES.

  CÍRCOL CATÒLIC. Amb motiu de la Festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, els estudiants de l’Institut Albéniz sota la direcció d’ Albert Tríifol van representar `PROHIBIDO SUICIDARSE EN PRIMAVERA d’ Alejandro Casona, reforçats per components del grup juvenil del Círcol.

  MUSEU MUNICIPAL. Actuació del grup coral VORA MAR de l’Orfeó Badaloní, amb Victoria Freixa, Maria Rosa Estanyol i Maria Asunción Carrascosa, Felip Pera, Agustí Pallejà i Esteban Olivares, dirigits i acompanyats al piano per Esther Martells.

  09/03/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Formant par d’un cursets prematrimonials organitzats pel Círcol, l’elenc juvenil va representar MADAM VERDOUX de Adrián Ortega, traduïda al català per Antoni Santos Antolí.

  CENTRE P. SANT JOSEPEl grup artístic Carles Xena de la Joventut Seràfica d’Arenys de Mar va representar EL PROCESO DE MARY DUGAN, de Bayard Veiller amb versió de Fernando de la Milla.

  MUSEU MUNICIPAL. Vetllada dedicada a recordar cançons dels anys vint, amb destacats artistes, direcció de Josep Ramon Bona i el mestre Espeita al piano.

  SALA DEL CARME, El grup juvenil del Cor de Marina, va representar JO SERÉ EL SEU GENDRE.

  16/03/1969 – MUSEU MUNICIPAL. Matinal de concert a càrrec de la coral LA ROSA ARTIGUENSE, que era dedicada als veïns de la seva barriada.

  CÍRCOL CATÒLIC. Es va anunciar un FESTIVAL DE LA ILUSIÓN, amb Los Mikel’s, Vizan, Los Barcinos, Professor Piera, Capitán Señalada i els pallassos Los Planetas.

  SALA DEL CARME. Festival amb la presentació de l’Esbart Infantil i petits artistes  en diferents facetes.

  23/03/1969 – CÍRCOL CATÒLIC. Homenatge a Josep Maria Alarcón i per aquest motiu la Dramàtica va representar LA PLAZA DE BERKELEY de John L. Balderston i direcció de Mario Ruiz. A l’acabar l’obra hi va haver un Fi de festa on van intervenir Julieta Serrano, Marta Martorell i Núria Espert.

  ORFEÓ BADALONÍ (COR DE MARINA). La divertida trama de LA XOCOLATERETA, de Paul Gavault amb traducció de Salvador Viladegut, va ser representada pel quadre escènic de l’entitat, dirigit per Joaquim Grífol.

  MUSEU MUNICIPAL. A la Sala d’actes va tenir lloc una representació escenificada de MARUXA, del mestre Amadeu Vives, on van intervenir les tiples Carme i Josefina Cubells, el tenorFlorenci Calpe, el baríton Josep Comas i el baix Eduard Soto, acompanyats al piano per la professora Maria Valls.

  30/03/1969 – MUSEU MUNICIPAL. Concert de Quaresma a càrrec de l’ORFEÓ BADALONÍ , dirigit pel mestre Josep Maria Guillén.

  31/03/1969 – MUSEU MUNICIPAL. Acte del Pregó de Setmana Santa, amb un concert protagonitzat per la CORAL CANTIGA dirigida per Leopold Massó.