… I cent també.
de l’1 al 31 d’agost de 1967
14/08/1967 – PLAZA DE LOS CAIDOS (LA PLANA). Primer espectacle de Festa Major, amb l’actuació dels Cors de Clavé, amb la participació de la Societat Coral La Badalonense, Cor de Marina, La Rosa Artiguense, Soc. Coral Art i Cultura de Canyet, Orfeó Badaloní i la cobla Principal de Badalona.
15/08/1967 – PLAZA DE LOS CAÍDOS (LA PLANA). L’espectacle NOCTURNO 1967, va congregar una gran expectació, amb l’actuació de la parella de ball Inés de Juan y Antonio, l’Esbart Catalunya, Maxel and Mary, Los Beatles de Cádix i la gran Mary Santpere.
16/08/1967 – PLAZA DE LOS CAIDOS (LA PLANA). Cel•lebració del IV Festival de la Cançó de Badalona, que també va portar una gran expectació de fans dels actuants.
17/08/1967 – PLAZA DE LOS CAIDOS (LA PLANA). Tancament de la Festa Major, amb la representació de JO, EL SERIAL I LA GALLINA, a càrrec de la companyia de Joan Capri.
… I CENT TAMBÉ.
Com sempre hem escorcollat els números de la revista Gent Nova, corresponents al mes d’agost de 1917 i no hi hem trobat cap ratlla que fes referència al món escènic, tot i que per aquell temps es celebrava la Festa Major. Les revistes que hi fullejat, contenen molts textos polítics referents al moment que es vivia amb la recent mort del president de la Diputació de Barcelona i de la Mancomunitat de Catalunya, Enric Prat de la Riva, però re de teatre, música i dansa.