EL GREC 2017   (2)

La Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors, els dies 9 i 10 de juliol, a les vuit de la tarda, obrirà les seves portes per oferir l’actuació d’ Hillel Kogan junt amb Adi Boutrous, amb un interessant espectacle de ballet com és DRÓLES DE DAMES.

 També el Museu d’Arqueologia de Catalunya, enfront del Lliure, acull aquest any un espectacle del Grec, en aquest cas serà la producció d’Escarlata Circus CORROC, un espectacle de circ, on a partir d’uns objectes aparentment inerts, ens sorprendrem com infants. L’espectacle s’oferirà del dia 10 al 13 de juliol, en sessions a les 19’30 i les 21,30 h.

Cada any, ara en fa 21, l’Ateneu Popular 9 Barris, un dels grans pols barcelonins de la creació de circ contemporani participa del Grec, Aquest any s’estrena un espectacle amb el títol d’INVISIBLES i serà al Mercat de les Flors, del 10 al 12 de juliol, a les 19’30 hores. Seran  sis artistes de diverses tècniques que posaran les seves habilitats extraordinàries al servei d’una poesia omnipresent i d’una dramatúrgia que pren com a referent el concepte de fugida.

Dilluns 10 de juliol, a les deu del vespre, al Teatre Grec, recital del cantautor d’origen alemany, fill de pares italians, VINICIO CAPOSSELA.  No és casualitat que, en el seu moment, The New York Times el considerés el músic més intel•ligent i més excèntric de tot Itàlia. Ell mateix es defineix com un “entertainer fantasmagòric” que en els primers temps de la seva carrera va treballar en el teatre.

Novament la Sala Maria Aurèlia Campmany del Mercat de les Flors, acollirà un espectacle, es tracta d’HABEMUS CORPUS, els dies 11 I 12, a les vuit del vespre, una coreografia creada i dirigida per Miquel G. Font, amb música del mateix autor, basada en fets reals que conten amb la col-laboració del Cor Ciutat de Mataró.

  De nou l’itinerari del Grec passa per la sala Jamboree on els dies 11 i 12 de juliol, a les 20 i 22 hores, oferirà l’actuació de l’excepcional baterista MARK GUILIANA i el seu JAZZ QUARTET.

Obra de teatre a la vista! Serà de l’11 de juliol al 6 d’agost, a l’Almeria Teatre, on als horaris habituals, es presentarà LES VÈRITABLES AVENTURES DE DON QUICHOTTE DE LA MANCHA, una dramatúrgia del quebequès Philipe Soldevila, amb l’ajudantia de Victor Alvaro, responsables de les companyies Sortie de Sécours i Gataro, junt amb la companyia de titelles també quebequesos Populus Mordiscus.

Els LUAN NA LUBRE, una de les formacions més mítiques del folk gallec, han fet trenta anys. També ho volen celebrar en viu i han trobat uns companys de viatge ideals per comparèixer davant d’un públic afamat de ritmes d’arrels celtes. Són els CAPERCAILLIE, una banda escocesa que combina la tradició més autèntica amb ritmes i textures procedents del pop i la música de ball. Així que LUAR NA LUBRE + CAPERCAILLIE, estaran el dia 11 de juliol, a la Sala Barts, a les nou del vespre.

Vells coneguts pel públic barceloní, el Group Acrobatique de Tanger, tornarà els dies 12 i 13 de juliol, a les deu del vespre, al Teatre Grec. Aquest cop, tornen als orígens amb un espectacle que porta el títol d’HALKA, paraula que designa en la seva llengua un muntatge festiu que pren la forma d’un cercle. És el més nou d’una companyia nascuda a les platges de Tànger l’any 2003, quan un grup de joves marroquins perfeccionaven la seva tècnica esdevenint ambaixadors de l’acrobàcia tradicional de la seva terra.

Tres fundadors d’Ojos de Brujo, creadors de l’anomenat “so Barcelona”. Actuaran el dia 12, a la sala Harlem Jazz Club, a les 22’30 hores, amb el seu nou treball LA NAVE BRUJA. Bulerias de Ojos de Brujo són bona part del repertori d’un quartet que posa a ballar el seu públic des de el primer moment.

L’Espai Hiroshima, del 12 al 14 de juliol, a les nou del vespre, serà on la ballarina MARTA CARRASCO, amb col-laboració de Pep Cors i Antoni Vilicic, presentarà el seu nou espectacle PERRA DE NADIE. La creadora ha manifestat que: només aquell que no és ningú, pot arriba fins el fons de la seva intimitat.

  JAUME ARQUÉ