Badalona, 9 de juliol de 2024

 ON PODEM ANAR?

Què podem veure:

Organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, divendres 12 de juliol, a les dotze del migdia, al  Centre Cultural l’Escorxador, s’oferirà l’espectacle ‘El Guardià dels Jocs’. Un espectacle de clown, ambientat en un hipotètic futur no gaire llunyà, amb el qual el públic reconnectarà amb el missatge de la importància del joc com a eina de transformació i socialització.

El Cor Aurica oferirà el seu Concert d’estiudivendres 12 de juliol, a les vuit de vespre, al Cor de Marina , s’interpretaran obres a cappella amb l’acompanyament de Toni Peña, violí i Cecilia Mazzara, flauta, amb Aleix Oliveras, al piano i direcció.

Joan Torrentó Vilarnau (violí); Josemi Moraleda (guitarra) i Johannes North (contrabaix), formen el Swing Engine Sweet Trio, que actuarà en la Nit d’estiu, que organitza el Museu de Badalona, divendres 12 de juliol, a la fàbrica de l’Anís del Mono, (a dos quarts de nou la visita i a les nou serà l’inici del concert).  Aquesta formació de swing i jazz clàssic, omplirà els racons de la fàbrica amb un ritme suggeridor i arrauxat que ens convidarà a ballar.

El grup Cantaquetx, format per tripulants del quetx Ciutat Badalona (1929), que ha cantat havaneres davant del veler al port de Palamós, el maig de 2017, serà divendres 12 de juliol, a les nou del vespre. El grup actuarà -suposem – a la sala del Carme per oferir una cantada d’havaneres del seu estil.

Fa més de 2.200 anys la humanitat ja gaudia del teatre. Un reconegut autor llatí anomenat Plaute feia esclafir de riure els seus conciutadans amb comèdies d’enamorats, amb personatges delerosos d’enriquir-se i farcides d’entrebancs i diferències socials. Tot està inventat des de fa més de dos mil anys. Una d’aquestes obres que es representaven, era La comèdia de l’olla, i amb aquesta obra torna la Dramàtica del Círcol al seu escenari, diumenge 14 de juliol, a dos quarts de vuit de la tarda, sota la batuta d’en Jaume Forés, que s’estrena com a director.

 Núria Llausí, és una graduada en Art Dramàtic, dins l’especialitat de teatre musical.  Ha treballat com a actriu en diversos espectacles de gran format com  Les Bruixes de Salem, al Teatre Grec (2016).  És cofundadora i membre de la companyia Com un llum, i engega diversos projectes com a compositora i intèrpret. Aquesta és Núria Llausí, que actuarà dilluns 15 de juliol, a les vuit del vespre, a l’església dels Pares Carmelites, amb motiu de les Festes del Carme.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer