ON PODEM ANAR?

Què podem veure:

Les Nits d’Estiu del Museu arrenquen amb dues propostesdivendres 5 de juliol, a la fàbrica de l’Anís del Mono, a dos quarts de nou del vespre, visita de les instal·lacions; i a les nou del vespre, espectacle From Billie to Ellis, amb la Marian Barahona Trio. Es tracta d’un homenatge a dos grans referents del jazz local: Ella Fitzgerald (1917-1996) i Billie Holiday (1915-1959). El record d’aquestes dues creadores pioneres és l’esperit d’aquesta proposta i batega en cada nota del repertori.

 

Dijous 4 de juliol, a les set de la tarda, al Bar del Círcol, Sessió de màgia i música, del Festival Reafina, a càrrec del badaloní Guillem Bautista i també del Duo Reafina, format per Georgina Muntadas, violí, i Rafa Roca, piano.

Divendres 5 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, al badiu de la AAVV del Centre: concert del duo de flauta i clarinet, a càrrec del Duo Helios, format per Alba Valero i Oriol Ramos, que ens presentaran el programa L’estranya parella, un repertori que explora les sonoritats d’ambdós instruments, i que ens descobreix les seves semblances i diferències. 

Dissabte 6 de juliol, a les set de la tarda, a la Nau-3 de l’Escorxador:  Finals del 25è Concurs de Música de Badalona. Gaudirem de les sis bandes emergents de Catalunya i finalistes, que són: Ypnosi, Pinya Colada, Joshu&Dunkan, Sleep Bad, María Lista i Nueva Inquisición, i que actuaran per obtenir els premis següents:  
Premi Rotllana, millor banda del concurs: Sleep Bad, Pinya Colada i Ypnos.
Premi Dimoni, millor banda de Badalona: Joshu&Dunkan, María Lista i Nueva Inquisición. Ens acompanyarà, també, la banda convidada Piratas Rumbversions, amb la seva rumba i les ganes de fer ballar el públic.

Inici de les Festes del Carme: dissabte 6 de juliol, a les vuit del vespre, a l’església dels Pares Carmelites, concert a càrrec del grup badaloní Gospel Sentits, la coral que porta el gòspel arreu de Catalunya i que ben segur oferirà el millor del seu repertori.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA     

Jaume Arqué i Ferrer