Badalona, 2 de febrer de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

JA ES POT SABER QUINA ÉS LA MILLOR OBRA QUE VAM VEURE L’ANY PASSAT O LA QUE  MÉS ENS VA AGRADAR . Es pot votar al Teatre Zorrilla, utilitzant el codi QR que trobareu al vestíbul, a la web d’Amics del Teatre Zorrilla  (http;//www.escena.cat), o bé directament al formulari: http://forms.gle/AppfCKBsYaH7Pdg07

La multi premiada i internacional companyia Yllana  presentarà divendres 5 de febrer, a les vuit del vespre -20 h- al Teatre Zorrilla,  el seu darrer gran espectacle, un xou còmic inspirat en l’univers operístic, una batalla d’egos plena d’òpera i humor, THE OPERA LOCOS, Guanyadora del Premi Max 2019 al millor espectacle musical, ens ofereix un recital líric en què cinc cantants excepcionals interpreten un munt de clàssics d’una manera fresca, inusual esbojarrada. L’espectacle està interpretat per Antonio Comas (tenor), María Rey-Joly (soprano), Alberto Frías (contratenor), Mayca Teba (mezzosoprano) i Enrique Sánchez (baríton), amb direcció musical de Marc Álvarez i Manuel Coves i  coreografia de Carlos Chamorro. La dirección está signada per Yllana. Un gran espectacle que ningú s’ha de perdre, tothom en gaudirà i es divertirà.

 L’Orfeó Badaloní, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural amb l’espectacle que tindrà lloc dissabte 6 de febrer, a les sis de la tarda, pretén fer un recorregut per la vida de Josep Gual Lloberes, mitjançant la poesia i la música. L’espectacle porta per nom JOSEP GUAL, poesia i compromís.   L’acte començarà  visitant una exposició sobre el poeta badaloní i a continuació es celebrarà l’acte que ens ocupa, el qual  constarà amb la participació de l’historiador Jordi Albadalejo; el pianista Jordi Sánchez; els intèrprets  Claudia Abellán i Joan Sàez; el violinista Giorgy Mikheile, i els rapsodes Maria Gol i Valentí Soler.      

 El dilluns 8 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Escola de Música Moderna de Badalona, (EMMB), seguint  el cicle de Per fi es dilluns!, els badalonins Josep Traver, guitarra y Martí Serra, saxo, presentaran un nou disc que du per títol A tocarCreiem que aquest treball que presentaran ambdós músics està basat en el concert que es va emetre en línia   el passat novembre des del Palau Robert amb motiu del Barcelona Jazz Concert 2020.   Un exquisit passeig  partir d’un repertori en què apareixen noms, com  Duke Ellington, George Gershwin, John Lewis, Horace Silver Wayne Shorter, Billy Strayhorn i Kurt Weil, entre d’altres.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i ferrer