Badalona, 30 de març de 2021
ON PODEM ANAR?
Això és el que us oferim.

MISSATGE INTERNACIONAL DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE 2021
Missatge del Dia Mundial del Teatre, escrit per HELEN MIRREN (Regne Unit)
L’Institut Internacional del Teatre (International Theatre Institute ITI) ha donat a conèixer el Missatge del Dia Mundial del Teatre corresponent al 2021.  Us el compartim:

“Aquest ha estat un temps ben difícil per a la representació en viu i molts artistes, tècnics i artesans han patit dificultats en una professió ja carregada d’inseguretat.
Potser aquesta inseguretat sempre present els ha fet més capaços de sobreviure aquesta pandèmia amb enginy i valor.
La seua imaginació s’ha traduït, en aquestes circumstàncies noves, en maneres creatives, divertides i emotives de comunicar, gràcies en gran manera a Internet, per descomptat.
L’ésser humà ha contat històries als seus congèneres des que habita el planeta. La bella cultura del teatre viurà mentre romanguem ací.
L’anhel creatiu d’escriptors, dissenyadors, ballarins, actors, músics, directors mai s’ofegarà i en el futur immediat florirà de nou amb energia renovada i una comprensió nova del món que tots compartim.
No puc esperar!”

Ja tenim aquí la Setmana Santa, i no hem trobat res programat a la nostra ciutat.
Ho sigui si algú té ganes d’anar al teatre, haurà de buscar a Internet o bé comprar el diari i llegir la cartellera de la ciutat comtal.
Pel que fa a concerts n’hem trobat un amb motiu de la Setmana Santa, la Comunitat dels Pares Carmelites celebrarà un concert el Dissabte Sant, a les sis de la tarda el Concert de Setmana Santa en el qual s’interpretarà música de Bach, Haendel, Haydn, Vivaldi i altres, amb l’actuació de la Capella de Música de l’Orfeó Badaloní, amb la intervenció de Mariya Meinychyn (mezzo), Olga Mensenin Artèmieva (cello), amb la direcció de Jordi Sánchez-Caroz.

Respecte al DIA MUNDIAL DEL TEATRE i LES GUINEUETES
Aquest dissabte tot el món va celebrar el DIA MUNDIAL DEL TEATRE i nosaltres AMICS DEL TEATRE ZORRILLA, fa vint-i-dos anys que dia més, dia menys, celebrem la Nit de les Guineuetes, festa que l’any passat ens vam veure obligats a celebrar-la el mes de desembre en un acte gairebé íntim a l’escenari del nostre teatre ensenya. Cosa que a l’hora d’escollir una data vam creure oportú allunar-nos de la data del passat desembre, per lo tant la festa la celebrarem a finals de temporada, el dia 30 de maig. Ben aviat farem públiques quins seran els destinataris de les Guineuetes que atorgarem.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA
Jaume Arqué i Ferrer