Badalona, 13 d’abril de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

El programa oficial que edita Badalona Cultura SA, anuncia per al 17 d’abril, la celebració de la Nit de les Guineuetes. Doncs bé us volem comunicar que. per diferents motius, aquesta data es va ajornar i el dia que celebrarem aquest esdeveniment, serà el 30 de maig, a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla. 

Aquest dijous 15 d’abril, a les vuit del vespre, a l’Auditori del Conservatori de Badalona, torna e cicle Per fi és dijous! El concert que s’oferirà porta el títol de  Solistes de la banda, en el qual se sentiran bandes sonores, tangos i alguna sorpresa musical. Els intèrprets seran: Eva Fortes, flauta travessera; Susanna Marco, trompeta; Joan Camps, trompa; Gerard Comellas, trompa; Miquel Arrue, tuba i  Manel Barea, direcció i piano.

Per fi és dilluns!, el dia 19, a l’Escola de Música de Badalona, a les vuit del vespre, ofereix l’actuació de Ramon Escalè, piano i Paula Domínguez, veu, amb el seu espectacle, Gòspel meets Flamenco.  El Gospel i el Flamenco… Dos mons aparent ment llunyans, però amb més punts de connexió del que d’entrada podríem suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat, l’autenticitat… Això és el que ens proposen Paula Domínguez i Ramon Escalè; barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix.

L’Àlex (Ramon Pujol) i el Bruno (Albert Triola) es retroben als escenaris després d’aquell primer petó de fa nou anys que ho va canviar tot.  A l’Smiley, després de l’amor,  del 2021, que podem veure divendres 16 d’abril, a la sala Enri Borràs, del Teatre Margarida Xirgu (abans Principal), la mateixa parella ens presenta una nova història que mostra una realitat ben diferent de la del 2012, quan era una excepcionalitat que una comèdia romàntica estigués protagonitzada per,  dos homes joves.  No només els temps han canviat, també la vida i la relació entre l’Àlex i el Bruno. Ara tornen per explicar-nos que l’amor pot ser alguna cosa més que passió desfermada i focs artificials. La crisi dels quaranta, el matrimoni, els fantasmes del passat o les expectatives que crea l’amor romàntic sorgiran i es mesclaran en aquesta comèdia romàntica que busca de nou fer-nos emocionar, riure i estimar. Estimar-nos una mica més i una mica millor.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer

.