Badalona, 11 de maig de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Aquesta és la programació de caràcter popular,  que tindrem per Sant Anàstasi, tenint en compte el símil tauri “si el tiempo lo permite”.

 El dimarts 11, de bon matí se sentiran per la ciutat els grallers de Badalona que, juntament amb el toc de festa de les campanes de Santa Maria, anunciaran que l’11 de maig és festa a Badalona!

Un cop tothom despert, toca anar a ofici. A l’Anada a Ofici es representa la versió infantil dels balls, que es podran veure com llueixen des de la plaça de Barberà.

Mentrestant a la plaça de la Vila hi haurà la Mostra d’Imatgeria festiva de la ciutat, que es podrà veure durant tot el dia.  Cal reservar entrades prèviament.

A les set de la tarda hi haurà, organitzat per Badalona Sardanista, una audició-concert de sardanes, a la Plana, per la Cobla Marinada, amb reserva prèvia d’entrada al telèfon 93 388 07 11.

A dos quarts de vuit, a la plaça de la Ciutat Romana i a la plaça de Barberà,  Passada de Sant Anastasi, amb reserva d’entrades per la plaça de la Ciutat Romana i plaça de Barberà.            Reserva d’entrades a la web de l’Agenda Cultural de Badalona.

Dijous 13, a  les vuit del vespre, a l’ Auditori del Conservatori de Badalona, cloenda del cicle Ja es dijous!!!,  amb  Juan Antonio Moya, guitarraLaura Marchal, cante; Toni Avellán, guitarra, que presentaran el disc Bordón Negro.  El jove guitarrista Juan Antonio Moya, format a l’Esmuc és un dels nous valors del nostre flamenc, el seu espectacle, fruit del disc Bordón Negro, ens convida a viatjar a través dels palos flamencs en totes les seves formes d’expressió,   No us perdeu el primer concert de flamenc al Conservatori!!

 Dissabte 15 de maig, a les sis de la tarda, a la Església de Santa Maria, concert A la corda forta, a càrrec de l’orquestra de corda Vivace Assai que combina una gran homogeneïtat tímbrica i una gran diversitat de registres. És una formació d’unes grans ductilitats i versatilitats. Això es fa palès en aquest programa on sentirem com Txaikovski la tracta com una petita orquestra simfònica, Dvorak com un gran quartet de cordes i Respighi com un substitut del llaüt.
Dirigida pel mestre Emmanuel Niubó. S’han de comprar entrada anticipada online, aforament limitat. Qui no compri l’entrada anticipada online, cal inscriure’s abans (telf. 933843713) i deixar les vostres dades de contacte.

Acte que ha estat possible organitzar-lo gràcies al patrocini de GRUMAT BADAGRÉS.

 Lluís Vidal, piano;  David Xirgu, bateria, amb el seu treball The Carla Bley Songbook, estaran dilluns 17 de maig, a les vuit del vespre, a l’auditori de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). Dos veritables monstres de la música d’aquest país. Després de tocar junts en infinitat de projectes, amb formacions molt diverses al llarg de més de vint anys, Lluís Vidal i el badaloní David Xirgu oferiran en format en duo, amb versions molt personals de la música de Carla Bley.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer