Badalona, 22 de juny de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Fem menció d’aquest concert, saben que quan arribi a vosaltres la informació ja s’haurà celebrat, però són coses de la informació que rebem. Aquest dilluns 21 de juny, a les vuit del vespre, a l’auditori de l’Escola de Música Moderna de Badalona,  tindrà lloc un concert a càrrec de Dani Pulmón, un beatbox? Diuen que és l’art de fer  anar l’aparell fonador i la cavitat bucal com si fos una caixa de ritmes… o un grup sencer. Dani Pulmón és un reconegut beatboxer que ens deixarà a tots bocabadats.

La companyia Badiu, companyia resident al Círcol, estrenarà  la seva peça teatral Too Match al Círcol, el dissabte 26, a les vuit del vespre i el diumenge 27, a les set de la tarda, després de mesos de treball i d’assaig per posar al servei del públic una obra revolucionària i original. Vivim en una època en què tot avança molt de pressa i  constantment apareixen nous conceptes, noves formes de funcionar i de comunicar. Però també noves formes d’estimar. Som la generació de la reformulació dels conceptes, com la responsabilitat afectiva. Encara no saps que és? Nosaltres tampoc ho tenim del tot clar. La companyia Too Match, esta formada amb els actors Nicolau Ruiz, Amanda Frnández, Georgina Balart, Marta Ferrones, Ferran Fernández i Marcel Duarte, sota la direcció de Sara Ruiz i ajudantia d’Eli Fatjó.

Tornen les Cantates Solidàries de Bach, dissabte 26, a un quart de nou del vespre, a l’església dels Pares Carmelites de Badalona. El concert que s’ha titulat BACH SONA SOLIDARI tracta de l’execució de la  Cantata BWV 146  (Wir müssen durh viel Trübsal in das Reixh Gottes eingehen – Cal que passem molt sofriment per entregar al Regne de Déu).  Organitzat per el Conservatori de Badalona, els intèrprets seran: solistes: Ingrid Ustrell, soprano; Montserrat Pi, contralt; Marçal Subiràs, tenor i Tomàs Maxé, baix.  Conjunt instrumental format per Carlota Novell i Sergi Miró, violins; Santi Burgos, viola, Paula Blázquez, violoncel, Diego Civilotti, contrabaix; Teresa Galzeràn, traverso; Monserrat López, Francesc Castillo, oboè; Lluís Avendaño, orgue.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA