Badalona, 6 de juliol de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Vespres a la fresca a l’Associació, organitzats per  l’Associació de Veïns del Centre de Badalona, dimecres 7 de juliol,  a les set del vespre;  al badiu de l’Associació mateix s’oferirà una vetllada de màgia de saló amb l’actuació d’Enric Magoo, amb una clara demostració de curiositats, il·lusions  i poemes visuals, que a més tindrà l’acompanyament de la maga Psiquelady. 

El Trio Vivo – Carles Montfort, violí, Joan Antoni Pich, violoncel i Miquel Àngel Cordero, contrabaix; està format per tres músics de formació clàssica i esperit inquiet que combinen la seva faceta d’instrumentistes amb la composició, la improvisació i el gust pels gèneres i formats musicals més diversos. Ens ofereixen un repertori amb composicions pròpies, versions de temes clàssics i contemporanis. El concert tindrà lloc a la fàbrica de l’Anís del Mono, divendres 9, a les nou del vespre. Abans d’anar-hi truqueu al Museu, ja que segons sembla, ja està ple.

S’anuncia per a dijous 8, a les set del vespre,  a la sala Enric Borràs, del Teatre Margarida Xirgu (antic teatre Principal), la fi de l’any dedicat a la memòria del poeta badaloní Josep Gual Lloberes, amb l’escenificació d’un guió escrit per el nostre conciutadà Valentí Soler, que porta per títol  Josep Gual, memoria de la lleva del biberó. Està basat amb un diari inèdit del front i altres escrits de Josep Gual Lloberes, i serà interpretat per Ramon Canals i Guillem Xicart, amb música de Jaume Arnella i Rafel Sala.

Dijous 8 de juliol, a les vuit del vespre, a l’Escorxador, concert de combos de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB), organitzat conjuntament amb l’Associació La Rotllana del barri de la Salut. En primer lloc actuarà el Combo Latin, amb músiques d’arrel llatina barrejades amb jazz. Tradició i improvisació que s’ajusten en aquest combo, que ha preparat un repertori variat al llarg d’aquest curs. Seguirà l’actuació del combo The Five Bucks, dedicat al funk, iniciat aquest curs de la mà del professor Paco Manzanarez, amb un resultat absolutament explosiu.

L’estiu és aquí! Tens ganes de teatre? Amb aquestes preguntes la gent del Círcol Catòlic s’han proposat inventat un Festival de Teatre a l’aire lliure, amb el títol de La Clacaorganitzat per l’actor badaloní Genís Lama, de Totem Produccions. Es diu que La Claca vol ser punt de trobada de les arts escèniques de la nostra ciutat, amb espai per a companyies professionals, semi professionals i amateurs i tindrà com escenari el parc de Ca l’Arnús. De moment s’anuncia l’actuació, dissabte 10 de juliol, a les set de la tarda de la companyia Badiu, amb Too Match i diumenge 11 de juliol, a les set de la tarda, amb la representació de Lorca, que te quiero Lorca, a càrrec del grup badaloní  Art en acció, que dirigeix Montse Bañolas.

Si voleu llegir una entrevista molt interessant d’Oriol Puig Taulé a Xavier Albertí al deixar la direcció del Teatre Nacional de Catalunya, publicada a la revista Núvol , podeu llegir-la a la nostra web escena.cat/Badalona.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA