Badalona, 13 de juliol de 2021

ON PODEM ANAR?   

Això és el que us oferim…

EL PREOCUPANT AUGMENT DEL NOMBRE DE PERSONES AMB COVID-19 POT FER SUSPENDRE ALGUNES ACTIVITATS.        CUIDEU-VOS, CUIDEM-NOS  (AV Centre)

Dimecres 14 de juliol, a les vuit del vespre, a l’església dels Pares Carmelites, organitzat per JustÍcia i Pau Badalona, es farà un concert que tindrà com a protagonista  Lluís Platero i porta  per títol de Un mar en pau és possible. Posem-hi el nostre gra de sorra. Està força clar, que el cantautor badaloní  vol fer visible quela mar Mediterrània ha de ser un mar de pau, no un mur de vergonya.”

El cicle Nits d’estiu a l’Anís del Mono, que organitza el Museu Municipal, oferirà divendres 16 de juliol, a les nou del vespre, l’actuació de Pierre-Arnaud Quartet, una formació de jazz una mica atípica (amb trompeta, guitarra i contrabaix) que proposa un viatge hipnòtic entre el swing americà dels anys trenta i la música popular francesa. El grup està format per,  Juan Carlos Buchan, contrabaix; Nicolás Rugolino, trompeta i Neter Calafati, guitarra; Pierre-Arnaud Bourhis, veu i  guitarra.

Pel que sembla, però, les entrades estan esgotades.

Nova edició de´cicle Cantates Solidàries de Bach, divendres 16 de juliol, a un quart de nou del vespre, a l’església dels Pares Carmelites de Badalona. En aquest concert (que forma part  del programa de) les Festes de la Mare de Déu del Carme, s’interpretarà la cantata Magnificat en Re Major CWV 243, amb el text de l’Evangeli de Sant Lluc, 1, 46-55.  Organitzat pel Conservatori de Badalona, els intèrprets solistes, seran: Ingrid Ustrell, soprano; Cristina Tena, mezzosoprano; Montserrat Pi, contralt; Marçal Subiràs, tenor i Tomàs Maxé, baix.  El Conjunt instrumental el formen Carlota Novell i Sergi Miró, violins; Santi Burgos, viola, Joan A. Pich, violoncel; Diego Civilotti, contrabaix; Jaume Fàbregas, trompeta; Josep Juan Pomes, trompeta; Daniel Arlazon, trompeta; Pablo Ramírez i Teresa Galzeran, flauta;  Montserrat López, Francesc Castillo i Almudena Jambrina, oboè; Josep Borràs, fagot; Joan Castillo, orgue i Helena Algueró, timpànic.

La programació de les NITS AL PORT, oferirà divendres 16 de juliol, a les deu del vespre, a
plaça de la Capitania del Port Esportiu i Pesquer de Badalona, una gala de dansa  amb el JOVE BALLET DE BADALONA “AND FRIENDS”, formació que aglutina ballarins i ballarines formats concretament a l’escola de dansa Marisa Yudes.

El IX Festival d’estiu les Nits al Port oferirà dissabte  17 de juliol, a les deu del vespre, a la plaça de la Capitania del Port Esportiu i Pesquer de Badalona, l’espectacle Càmera al port, produït per Fèlix Serraclara en el marc del concepte seams. Instrumentistes i un cantant soliste (Fèlix Serraclara, baríton, Leandro Avalle, piano, Gaspar Müller, bandoneó i guitarra i Berna Joanes violí). Interpretaran peces triades per homenatjar les víctimes de la pandèmia i apostena per un repertori clàssic i conegut. Interpretaran  Bach, Mozart, Falla i Sorozábal  per  recrear-nos amb motiu de l’homenatge pel centenari del naixement d’Astor Piazzola. S’acabarà amb Cançó d’Amor i de Guerra i la Romança de l’Avi Castellet, amb els quatre intèrprets.

Es tancarà la programació de d’aquest IX Festival d’Estiu, diumenge 18 de juliol, a les vuit del vespre, a la plaça de la Capitania del Port Esportiu i Pesquer de Badalona,  amb una proposta de ball integrada per diferents peces que encaixen ànima, ment i cos. Una coreografia de Kirill Radev, de l’equip de Marisa Yudes, amb deu ballarins que formen KoRPo Dance Project, una companyia que neix la primavera del 2020, amb força èxits en les seves últimes actuacions.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA