Badalona, 14 de setembre de 2021

ON PODEM ANAR?

Fa cent quaranta-i-dos anys, el dia 13 de setembre de 1879, EL ECO DE BADALONA, publicava:

El pasado miércoles salió de esta población, dejando en ella gratos recuerdos, la celebrada artista Esmeralda Cervantes (*), al objeto de permanecer algunos días en la capital vecina en la que se propone dar un concierto extraordinario.

(*) El nom d’Esmeralda Cervantes, era el pseudònim de Clotilde Cerdà i Bosch, filla de l’urbanista Ildefons Cerdà, que fou concertista d’arpa i compositora i va ser considerada una nena prodigi. També destacà com activista per l’educació femenina i la millora de les condicions de les dones.

I PER A AQUESTA SETMANA US PROPOSEM…

El primer cop que Xavi Morató, autor i director del text, va sentir a parlar del Club Bilderberg (club que reuneix 130 multimilionaris) va ser el 2009. En aquestes trobades del club, es prohibeix l’accés a qualsevol persona que hi és aliena. Bilderberg intenta resoldre l’interrogant i mostrar als espectadors que passa en una d’aquestes reunions secretes en las que molt possiblement es dibuixin els nostres destins. Aquesta serà l’obra que dissabte 18 de setembre, a les vuit del vespre, es podrà veure a l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, l’Ateneu, a càrrec de la companyia La Ostra 28.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer