Badalona, 19 d’octubre de 2021

ON PODEM ANAR?

Fa cent quaranta-tres anys, el 20 d’octubre de 1878,  El Eco de Badalona,  publicava el següent::

La zarzuela «La Criada» que se representó el domingo en el Teatro Zorrilla fué bastante aplaudida por la numerosa concurrencia que asistió al mismo y siendo en particular colmada de aplausos la .Sra. Alemany de Mollà.

Teatro Zorrilla.— Función para hoy domingo 20 Octubre 1878.

1º Sinfonia, 2º. El notable drama en 3 actos de Echegaray «La esposa del Vengador”, por el Sr. Coello y demás partes de la compañía. 3º La preciosa pieza «Lluvia de oro.»   A las 3— Entrada general 14 clos.

 I per aquesta setmana us proposem…

Des de divendres 22, a les vuit del vespre, fins el diumenge 31, l’escenari del Teatre Zorrilla acollirà el festival FILMETS 2021!.

Amb el lema  “Això no va per llarg”, fent una clara referència al fet que ja veiem el final de la pandèmia i que estem parlant d’un festival de curtmetratges, torna el festival badaloní amb el millor cinema i amb més força que mai.

Enguany,  FILMETS recupera la pantalla  gran del Zorrilla, per fer-hi el màxim nombre de projeccions.

Aquest cap de setmana l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní serà escenari d’una mostra de teatre de petit format, organitzada pel mateix Orfeó i La Mar de Teatre, amb el títol de A TROSSOS. Les session s’oferiran dissabte 23, a dos quarts de set de la tarda i el

 diumenge 24, a les vuit del vespre. Aquestes son les obres que es representaran:

No ho sé –  La Carlota i l’Abril són dues germanes que sempre s’han portat més o menys bé. Amb les seves diferències i els seus desacords, però sempre s’han estimat. Actrius: Dana Carbonell i Paula Garcia. Text i direcció: Txema Puigdollers

Els àngels cantaran.- Dues dones poderoses es reuneixen per decidir el futur de la humanitat. Actrius: Marina Callís i Laura Pauli. Companyia: Nari Nant.  Direcció: Marina Callís i Laura Pauli

Escac i mat –  Hi ha ofertes de feina tant suculentes que et poden arribar a fer-te perdre el cap. Un parell de mamelles també, però això ja és un altre tema. Actors: Carla Peix i Josep de Font. Direcció: Núria Peix. Companyia: Drama Dramatis.

Superemprenador – Javi no puede más. Tiene tres trabajos y casi no le dan ni para vivir. Su asesor no le hace ni caso, vive solo y apenas puede pagar el alquiler. Interpretació i direcció: Manu Fernández., Text: Manu Fernández.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer