Badalona, 14 de febrero de 2022

ON PODEM ANAR?

Dilluns 14 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Auditori de la EMMB,  combos de diversos estils, amb els grups:  Travellers.: Marc Llinàs, guitarra; Izan Mora, piano; Adrià Núñez, baix; Martí Fleta, bateria; Sobreàtics: Rafaela Pacha, veu;  Martí Maleubre, guitarra; Nil Montanyà, piano; Lola Ybran, contrabaix i Pol Lleida,  bateria.

Continua el cicle Ja és dijous! A l’auditori del Conservatori, dijous 17 de febrer, a les vuit del vespre, es podrà escoltar l’espectacle que porta el títol   Recuérdame, en el qual la trompetista  Susana Marco, actuarà acompanyada al piano per Manel Barea. Es presentarà un disc de música de, melodies encadenades que acompanyen els moments viscuts i compartits.

A la sala Enric Borràs del  Teatre Margarida Xirgu, divendres 18 de febrer a les vuit del vespre, el cantautor Albert Fibla torna als escenaris per retrobar-se amb el seu públic. Entre les peces que interpretarà hi ha les tres cançons Present al vent, Giravolta i  Dona futura, les qual reflexionen sobre el pas del temps, amb una mirada posada tant en al passat que sempre torna com al futur post pandèmic d’avui.

 Dissabte 19 de febrer, a les vuit del vespre, XXII Memorial Li-Chang. Màgia i humor , a la sala Enric Borràs del Teatre Margarida Xirgu.  Si podrà gaudir de la màgia de autor de l’il·lusionista val·lisoletà Fernando Arribas, que oferirà un repertori original.

Un il·lusionisme visual, verbal i musical acompanyat d’una presentació exquisida. Les composicions del sevillà Javi Benitez, expert en màgia de prop, estan trufades de bones dosis d’humor

Presentarà la vetllada l’humor canalla del català Txabi Franquesa, actor, còmicpresentador, clown, director, músic i mestre de cerimònies, entre d’altres.

 L’Orquestra de Cambra del Conservatori de Badalona, sota la direcció de Joan Antoni Pich, dissabte 19 de febrer, a les vuit del vespre, al teatre Zorrilla, oferirà un programa variat pel que fa  estils, èpoques i formats: una obertura clàssica de Luigi Boccherini, la Simple Symphony per a cordes de Benjamin Britten i l’estrena del moviment per a petita orquestra que ha escrit Marcos Bosch, compositor i professor del centre.

 Per fi es dilluns!. Dilluns 21 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Auditori de l’Escola de Música de Badalona  (EMMB), actuació d’
El Sobrino del Diablo,  amb rock d’autor.  Si alguna cosa necessitem aquests dies és música i humor, i el Sobrino els combina a la perfecció.

Ens presentarà el seu últim CD titulat El último CD, les  cançons del qual  es caracteritzen perquè són textos de caràcter àcrata, però no exempts d’humor, sobre melodies de procedencia ecléctica (blues, bluegrass, rock, etc…) i la seva posada en escena, propera a l’Stand up comedy, no deixa ningú indiferent.

L’Orfeó Badaloní, l’Ateneu, ha organitzat per al diumenge 20 de febrer a dos quarts de set de la tarda, un assaig general obert a l’Espai Tolrà, de l’espectacle  Too Match, que anirà a càrrec de la companyia Les Badiu. Després de mesos de treball, la companyia ha assajat moltes hores per posar al servei del públic una obra revolucionària i original. L’obra tracta sobre noves formes d’estimar, de comunicar, en una època on tot avança molt de pressa. On constantment apareixen nous conceptes, noves formes de funcionar i de comunicar. Però també noves formes d’estimar. Encara sabeu no sabeu de que tracta? Nosaltres tampoc ho tenim gaire clar.

 Dijous 24, a les 19 hores, la sala Enric Borràs del Teatre Margarida Xirgu serà l’escenari de la lectura dramatitzada del text de La Dragona, original de l’autor badaloní Carles Armengol. La lectura anirà a càrrec de l’actriu de T de Teatre, Carme Pla.  Cal adquirir les entrades –que tenen un cost 0 – per mitjà de la  web del Teatre Zorrilla, www.teatrezorrilla.cat

S’acosta la Nit de les Guineuetes. Serà el diumenge 27 de març, Dia Mundial del Teatre, i ja es poden triar les obres que optaran al Premi per votació popular a la millor obra teatral representada l’any 2021 per companyies professionals als teatres públics badalonins. Podeu votar a la nostra web, escena.cat/badalona  Allà podreu veure les obres representades. De totes les obres relacionades,  que s’hi esmenten només se’n  poden marcar  treS

 

 

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA