Badalona, 1 de març de 2022

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim..

SEGUIU VOTANT! i  per qui desitgi votar mitjançant el mòbil, s’ha d’anar a Google i escriure escena.cat/Badalona, surt escena.cat, clicar a sobre  i surt la web d’Amics del Teatre Zorrilla i a dalt a la dreta de la imatge hi ha tres ratlletes horitzontals, clicar sobre elles i s’obre una finestreta on es veu la paraula contacte. Es clica sobre aquest espai i baixant una mica la pantalla, a la dreta surt un requadre vermellós amb lletres blanques, per accedir a les votacions.      

Cal marcar només tres obres, si no no es validarà la votació.  

El Conservatori de Badalona, dijous 3 de març, a les vuit del vespre, presentarà el Duo Karakhanyan  per primera vegada amb un concert amb l’instrument duduk, d’antiguitat mil·lenària, a càrrec del gran artista armeni Hovhannes Karakhanyan. En aquesta ocasió inclou diverses peces de música tradicional d’arreu del món amb l’acompanyament de la violoncel·lista Sveta Trushka.

Un joc teatral hilarant en el qual Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva broden els seus personatges amb taules i una irresistible vis còmica, aquesta definició, apareguda a la premsa barcelonina, es la que defineix perfectament 53 diumenges. l’obra que es podrà veure divendres 4 de març, al Teatre Zorrilla, a les vuit del vespre.

Després de l’èxit de la seva primera incursió teatral, Els veïns de dalt, Cesc Gay ha tornat als escenaris amb una nova comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans i la seva relació tempestuosa però irrompible. 53 diumenges se centra en la relació entre aquests tres germans en una trobada per parlar del seu pare.

També  divendres 4, a les vuit , a l’escenari del Círcol, Teorema Teatre, representarà Ariadna i el Minotaure. La vida d’Ariadna canvia radicalment després d’una nit. Una nit i prou. Ariadna s’ha perdut dins el laberint, i no es troba, no la troben. No recorda, no pot recordar, no vol recordar. El seu entorn més proper prova de conviure amb una realitat feixuga que els va consumint lentament. A ells i a ella. Què va passar aquella nit per fer-la caure en l’abisme del qual no pot sortir? Una obra interpretada per Ariadna Chillida, Júlia Cruz i Júlia Genís, amb un text  de profunda perspectiva feminista.

 El Monstre de Colors no sap què li passa. S’ha fet un garbuix d’emocions i ara li toca desfer l’embolic. Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions.  No deixis escapar aquesta oportunitat! Aquest espectacle recomanat de 2 a 7 anys, arribarà  al  Círcol en  l’adaptació teatral del conte d’Anna Llenas, El monstre de colors, de la mà de Transeduca i Tutatis, amb  interpretació de Gisela Guitart i Laura Bosch, amb direcció de Ruth García, diumenge 6 de març, a dos quarts d’una del migdia.   

La gala de clausura del Festival de Màgia, la Gala Solidària, es farà un any més al Teatre Blas Infante, diumenge 6 de març, a les sis de la tarda i potenciarà la màgia Jove amb els millors mags i magues del moment. Els mags que hi participaran, són:  De la comarca de l’Urgell arribaran les Next Generation, tres magues joveníssimes que ens acostaran el fascinant món del quick change, canvis de vestuari màgics. El mag Layos ve a oferir-nos una màgia espectacular centrada en la disciplina del mentalisme. L’osonenca Maga Game que porta deu anys actuant arreu del territori amb les seves il·lusions i el seu entusiasme. També hi actuarà, com cada any, l’actual Premi Jove Li-Chang 2022, el Mag Nil i el presentador d’enguany serà l’Àlex Gilabert, que amenitzarà la gala amb màgia i humor.  La recaptació d’aquesta gala es destinarà, un any més, a Solidarimàgia.

Vicenç Solsona, guitarra; Josep Pérez, baix i Àlex Ventura, bateria;  són tres músics amb un llarg recorregut en l’escena Jazz catalana, com a sidemen i com a líders dels seus propis projectes. De tant en tant s’ajunten per tocar plegats i fer allò que més els agrada fusionar el Jazz amb altres estils que els apassionen com són la música llatina, el flamenc i la música brasilera entre d’altres i això será el dilluns 7 de març, a les vuit del vespre, a l’auditori de de l’Escola de Música de Badalona.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.