Badalona, 15 de maig de 2018

ON PODEM ANAR?       

Això és el que us oferim…

Després de la ressaca de la Nit de Sant Anastasi, per a aquest cap de setmana ja queden poques coses de les Festes de Maig.

La Diada Trabucaire, el dissabte 19, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de Pompeu Fabra.

La Mostra de Dansa, el mateix dissabte 19, a les set de la tarda, a la plaça de la Plana.

La Nit dels Museus, també dissabte 19, de vuit a dotze de la nit, als diferents espais museïtzats.

La Festa de les Migas, dissabte 19 i diumenge 20, al parc de l’Escorxador.

La Festa del Dibuix, diumenge 20, als parc de Can Soley i Ca l’Arnús

I 20, a les sis de la tarda, a la plaça de Font i Cussó, el Maig en Dansa.

 Dàmaris Gelabert tancarà el cicle musical “Enjoy the silence”, dissabte 19, a dos quarts de cinc, al Círcol. La cantant,  pedagoga, i musico-terapeuta s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. A les set de la tarda, el cicle musical, llançat des del Círcol amb el suport de la promotora Last Exit, – on han actuat Coque Malla, The New Raemon, Enric Montefusco i La Iaia – tanca el seu primer any de vida amb un concert molt especial per a grans, en el qual Dàmaris Gelabert vindrà al Círcol acompanyada de músics i coristes amb un concert que donarà l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts: fa feliços, ajuda a aprendre, a créixer, uneix, fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

 Diumenge 20 de maig, a les sis de la tarda, al Teatre Zorrilla, la Unió de Corals per a la Gent Gran de Badalona ha organitzat una tarda coral en la qual hi haurà una primera part protagonitzada per les corals que formen la Unió, que oferiran quatre cançons i en la  del mestre Anselm Clavé; a la segona part es commemorarà els 160 aniversari de l’estrena del primer espectacle de teatre musical en català: El gran cor de la Unió, la Coral Loreley, l’Orquestra Simfònica de l’EM de Gràcia i quatre solistes interpretaran L’APLEC DEL REMEI, la primera sarsuela,  que es conserva en llengua catalana, concebuda per Josep Anselm Clavé  estrenada el 30 de desembre de l’any 1858 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 Diu Marc Martínez: He fet d’actor, de director, de presentador, de músic, de cantant, de pallasso, d’extra, de cambrer, de fuster, de paleta, d’escapista… Les he vist de tots colors i en blanc i negre. He voltat i he fet gires, he viatjat a les profunditats abismals de la meva memòria afectiva… He tingut 300 noms i he memoritzat tantes històries, tantes tonteries… Les he compartit amb els espectadors dels meus personatges… De la meva vida. M’ho he passat tan bé. He triomfat bastant, no em queixo. He signat autògrafs per les vostres germanes, amics i veïnes. M’he guanyat força bé la vida fent, gairebé sempre, allò que volia. Però aquests darrers anys de crisi, de vaques flaques, de rellotges aturats, de trucades per sota del conveni,  de reflexió i esperança… vamos, de pasarlas putas, m’han servit per adonar-me que el que jo, realment, havia volgut fer tota la vida era dedicar-me…” Així es presenta l’actor per representar, diumenge 20 de maig, a les set de la tarda, al Blas Infante, MAL MARTÍNEZ, un interessant monòleg.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer