Badalona, 12 d’abril de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?
Ja ha arribat la Setmana Santa i la gent que vulgui anar a algun espectacle escènic, ja sap el que ha de fer, veure la cartellera, tren o metro i cap a Barcelona. Si no, passeig marítim, Rambla i cap a casa o bé cap a la font de l’Amigó, serralada de les ermites, de Marina i el turó de can Boscà, que és molt ferm.

Veiem el que teníem el mes d’abril de FA CINQUANTA ANYS. Setmana Santa havia estat els últims dies de març i primers d’abril.

26/03/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Després d’una dissertació sobre la Setmana Santa a càrrec del canonge de la Catedral de Sevilla, Javier Alert i amb motiu del pregó, hi va haver un concert de música sacra interpretat per l’Orfeó Badaloní, dirigit pel mestre Josep Maria Guillén.

09/04/1972 – ERMITA DE SANT ONOFRE. En el marc de la Festa de l’Arbre, l’Esbart Albada va actuar en aquell indret , posant el punt final a la festa,

15/04/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Amb motiu del II Concurs de Poesia, organitzat per la G.E.J.A.V, actuació de Teresa Maria Cruz. Posteriorment amb motiu del V Concurs Teatral Amateur Vallés-Maresme, el quadre escènic de l’Esbart Badalona, va representar PROHIBIT SUÏCIDAR-SE A LA PRIMAVERA d’Alejandro Casona, amb versió catalana de Joan Serracant i direcció de Jaume Vives.

16/04/1972 – MUSEU MUNICIPAL. El quadre escènic de l’ Orfeó Badaloní va representar la farsa còmica de Josep Escobar, A DOS QUARTS DE SET RAPTE, amb direcció de Joaquim Grífol.

ASILO ROCA I PI. Organitzat pel Centre Excursionista Búfala, L’ESBART ALBADA va oferir una vetllada de dansa catalana.

CENTRE P. SANT JOSEP. El grup de teatre de la Delegació de Joventuts de Badalona, va representar l’obra ‘Alfonso Paso A LA CAZA DE LA EXTRANJERA, amb direcció d’Andrés Morte.

 

22/04/1972 – MUSEU MUNICIPAL. La premsa deia que aquell dissabte, patrocinat per la Caixa Sabadell i amb motiu de Sant Jordi, hi hauria una extraordinària representació a càrrec de la companyia Joventut de la Faràndula de Sabadell, però no hi ha cap títol.

23/04/1972 – MUSEU DE BADALONA. El quadre escènic de la Joventut del Museu, van representar EL NIÑO DE LOS PARKER de Hart i Braddell, amb direcció de Joaquima Sabaté.

30/04/1972 – MUSEU MUNICIPAL. Amb el patrocini de la Caixa de Sabadell va actuar per primera vegada al Museu l’elenc d’ Els Joglars.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué Ferrer