Badalona,3 de maig  de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?      

Començarem fent referència als espectacles de la Magna Celebratio

Ibercalafell ens farà gaudir de La societat ibera, dissabte 30, a les 12 i a les18.30 h a la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

Albert Estrengue ens oferirà Mites i llegendes de l’antiga Roma, el dia 30 d’abril, a les 11, 12, 13, 17.30, 18.30 i 19.30 h, i el dia 1 de maig, a les 11, 12 i 13 h, davant de Correus.

A la plaça de Font i Cussó, Contubernium Legio II Traiana Fortis Cohors, a càrrec de Barcino Oriens, el dia 30 d’abril, a les 11 i a les 17.30 h i el dia 1 de maig, a les 11.30.

També a la plaça de Font i Cussó, dissabte 30 d’abril , a les 12.30 i a les 19 h, i diumenge 1 de maig , a les 13h, Gladiator, a càrrec de Barcino Oriens.

Diumenge 1 de maig, a les 12 i a les 13.30, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, Sacra privata. Els rituals de la llar.

 El trompetista Eric Bosch, exalumne de l’EMMB, presentarà el projecte final de carrera dilluns 2 de maig, a l’auditori de l’EMMB, a les vuit del vespre, amb el títol de Joe Andersonc Tr. Els rituals del llaribute, acompanyat per Joan Martí, saxo tenor; Mateo Botella, piano; Pablo García, contrabaix, i Guillem Salles, bateria.

 Dijous 5 de maig, a l’auditori del Conservatori, a les vuit del vespre, concert, en el transcurs del qual, tres alumnes del Conservatori optaran al premi d’honor. Els protagonistes seran Júlia López, oboista; Jordi Rubio, violinista, i  Sàgar Vilanova, clarinetista.

 

Divendres 6 de maig .-

A les set de la tarda, Pregó de les Festes de Maig, a càrrec de Tomàs Molina, i actuació de l’Esbart Sant Jordi i Las Karambas, a la plaça de la Vila.

 

Dissabte 7 de maig,  A les cinc de la tarda, trobada de gegants a la plaça de la Vila i cercavila i BADAGEGANTS a plaça de la Plana.    

A les sis de la tarda, concert a càrrec del Mar Serra Grup – Arts Arnús, al parc de Can Solei.

  A dos quarts de set de la tarda, inici d’una cercavila a càrrec del grup La BaTOCona, de la plaça Pompeu Fabra a la Rambla.  

  A dos quarts de vuit del vespre, concert d’El Petit de ca l’Eril – Arts Arnús, al parc de Can Solei.

  A les deu del vespre, concert per The Tyets, al passeig Marítim.

  A dos quarts de dotze de la nit, concert a càrrec de Manel, al passeig Marítim.

Dissabte 7 de maig, a dos quarts de nou, a l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, Amics del Teatre Zorrilla, de la mà de Jordi Arnal i Josep M. Balaguer, portaran a terme la lectura dramatitzada del text de Sergi Gallego, La nit de sant Anastasi, finalista del XIV Concurs de Teatre Breu Andreu Solsona 2021. 

Diumenge 8 de maig

A les dotze del migdia i a les set de la tarda, mostra de dansa  a càrrec de les escoles badalonines.  

  A la una del migdia, concert a càrrec de Jero Guitart, al parc de Can Solei i Ca l’Arnús.

  A les sis de la tarda, concert a càrrec de Josep Traver &  Martí Serra, al parc de Can Solei i Ca l’Arnús.

  A dos quarts de vuit del vespre, concert a càrrec de Ginestà, al parc de Can Solei i Ca l’Arnús.

Aprofitant l’estrena de la nova versió cinematogràfica de West Side Story, el Cor de Projectes de l’Orfeó Badaloní, diumenge 8 de maig, a dos quarts de set al Teatre Zorrilla, sorprendrà amb una suite de temes del mencionat musical i, tirant del fil del [MC1] genial compositor Leonard Bernstein, ampliaran el repertori amb altres obres seves com ara Wonderful TownCandide, Mass i obres de  Stephen Sondheim. L’espectacle serà dirigit per Óscar Peñarroya i els cors estaran acompanyats per la solista Christina Koch i per Jordi Cast.

El conegut presentador del programa El foraster de TV3 ha capgirat el concepte d’espectacle fent que el públic sigui el veritable protagonista. Al seu Bona gent no serà el públic qui anirà veure Quim Masferrer, sinó que serà ell qui vindrà a veure el públic badaloní. Serà diumenge 8 de maig, a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla, i sembla que amb les entrades exhaurides. Tot un homenatge al públic en un espectacle impossible de repetir perquè precisament el públic, n’és el protagonista.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA     Jaume Arqué i Ferrer


.


  • ,
  • o