Festes de maig.-  Dimarts 10, A les onze del vespre, al Passeig Marítim, actuació de Naia González, la jove cantautora pop de 16 anys, alumna de l’Escola de Música de Badalona, guanyadora del XXIII Concurs de Música de Badalona.

Dimecres 11. A les 12 de la nit, al Passeig Marítim, actuació de Fangoria, una banda de música electrònica formada el 1989 per Alaska i Nacho Canut. El seu so inicial tenia les arrels en l’acid house, però posteriorment anirà incorporant elements d’altres gèneres com ara el pop o el rock.

De dos quart de dues, a les tres de la matinada, al Passeig Marítim, actuació de  Roba Estesa, El grup de música festiva i combativa nascut a Tarragona, que fusiona músiques urbanes amb instrumentació i melodies folk.

Dijous 12,  A les sis de la tarda, a la plaça de la Constitució, RACÓ ÍNTIM, amb expressions artístiques on es combinaran tota mena d’arts: música, poesia, dansa, teatre i pintura.

    A les set de la tarda, Auditori del Conservatori de Badalona, Anem de tapes. Concert Cercavila.  Centenari de les tapes del clavegueram de Badalona. GRALLERS SO NAT: Roser Oliver, Oriol Oliver i Efrem Sebastià, gralla;  Pere Oliver, timbal; Joan Sallas, coordinador i disseny. Amb la participació: Josep Estruch i Llúcia Ventura, acordió; Joan Giralt, guitalele ; Joan Enric Puig, guitarra; Anna Riera; Núria Rodríguez, serigrafia de samarretes Amb la col·laboració de la Pastisseria Comas, Escoles Minguella i l’Obrador de la Riera.

   A dos quarts de nou, al Teatre Zorrilla, GLEE, concert àrticipatiu. El Conservatori lidera amb diferents cors dels centres de Secundaria de Badalona amb la música de la serie de televisió Glee. L’espectacle conbina alguns temes propis amb versions de hits musicals dels anys 70 fins a l’actualitat.

A dos quarts de deu, a la plaça de la Constitució, presentació de Socunbohemio, jove barceloní que s’amaga rere l’etiqueta en la qual l’acompanya una banda en directe.

A dos quarts d’onze, a la plaça de la Constitució , presentació de RAQUEL LÚA, cantant, autora, lletrista i compositora  que neix des de la sensibilitat i el tacte en la interpretació de cada nota.

Divendres 13. A les vuit del vespre, al Parc de l’Escorxador, THRILLER “40è ANIVERSARI” Escola de Música Moderna de Badalona. Un concert on nou combos i dues corals oferiran noves cançons del disc editat per l’Escola. Més de cinquanta músics a l’escenari i sis ballarins, sota la direcció musical dels professors de l’EMMB i coordinats per Paco Manzanares. Amb la col·laboració de  Guillem Vidal i l’actor Ramon Canals.

  Dissabte 14. A les sis de la tarda, al Parc de l’Escorxador, actuació de MARTÍ RUIZ, un creador melodies enganxoses que t’atrapen ben endins.

A les vuit de la tarda, al Parc de l’Escorxador, ISMAEL DUEÑAS & ABRIL, un duet que ens presenta aquesta creació musical totalment original i inèdita sobre Víctor Català. El cant dels mesos.

A les nou del vespre, a la plaça de la Plana, un any més arriba el concert de la  BANDA SIMFÒNICA DE BADALONA, que de la mà del Mestre Barea, oferirà un concert que s’ha titulat com:   De Broadway al West End, del West End al Paral-lel i del Parallel a la Plana. Els millors musicals com Wicked, El Rei Lleó o El Fantasma de l’Òpera aterren a Badalona.

A dos quarts de dotze del vespre, a la Platja dels Pescadors, actuació d’EL PONY PISADOR,
un grup de cinc joves de Barcelona que barregen músiques tradicionals del món amb un estil viu i desenfadat.

Diumenge 15, A la una de la matinada, Platja dels Pescadors.  DJ TRAPELLA.  Una DJ maresmenca i tropical, apassionada per rescatar velles glòries junt amb les cançons més actuals, tot mesclat amb molta alegria.

A les sis de la tarda, a la plaça de la Plana, tindrà lloc l’anual  FESTIVAL DE JOTES, una mostra de folklore aragonès a  càrrec del Centre Aragonès de Badalona.

Dilluns 16, a les vuit del vespre, a l’Auditori de l’Escola de Música Moderna de Badalona. (EMMB) Per fi és dilluns! JAM SESSION, amb Jonathan Hauser, trompeta; Marc Tejedor, guitarra; Manuel Postius, guitarra; Laura Blanco, piano; Martí Serra, contrabaix i David Matamoros, bateria. Els alumnes d’improvisació de l’EMMB obriran aquesta jam session, oberta a tots els músics que s’hi vulguin apuntar.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.